En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 15 oktober 2013

Reinfeldt har hjälpt en sjuk!

Reinfeldt har hjälpt mig, en sjuk och utförsäkrad, att må lite bättre, snacka om otippat.
Antagligen, eller ganska säkert, var det inte hans mening, det bara blev så.
Först börjar Herr Minister med att gå ut och kalla sig själv för stridshingst och det föranledde timmar med blandat rågarv, fniss och frustande. Så pass att kroppen fick ett riktigt endorfinrus och jag mådde bättre än på länge.

Sedan kommer det en app som heter Somna med Reinfeldt och jag lovar att du kommer att somna om du laddar ner den. 
Inte heller detta är något som ministern kan ta kredit för men i alla fall...det är ju på grund av honom jag både får skratta och sova!Så jag säger: - Tack Reinfeldt, tack för skratt och insomningsstöd.

Kan vara ide´att skärmdumpa detta för vilken dag som helst går tacksamheten över. Om nu någon skulle vilja hålla det emot mig en dag...

Fast just nu undrar jag om han inte sitter och jobbar med nästa logga.
Ett tips om vad som kan bli är: 
nya moderaterna - nya socialdemokratiska arbetarpartiet.

Reinfeldt har fattat att skattesänkningar inte funkar i alla situationer mot alla problem utan att det faktiskt kan ge problem också. 
Men femte jobbskatteavdraget bara måste han genomföra? 
Bara ett till, sedan ska jag sluta? Känner igen det där ifrån när man ska sluta röka, svårt att bryta gamla vanor. Att vi måste låna för att genomföra femte avdraget tycks vara ok, det är ju bara ett till, sedan ska han sluta.
Med tanke på att moderaterna redan kallar sig för arbetarpartiet så kan jag inte låta bli att dela med mig av några gamla moderat-affischer. 
Fast då hette de Allmänna valmansförbundet och året är 1928.

Fortsätter att fnissa och ser fram emot att kunna sova.

2 kommentarer:

  1. Han är konstig han... Vem vill ladda ner den appen???

    SvaraRadera
  2. Herregud! Du är ju fullständigt blåst! Snälla du, börja tänka. Tänkt efter vad som händer när man chockhöjer skatterna? Jo det kan jag säga dig; tusentals unga förlorar jobbet! Vi pratar inte om 4-5 personer, utan tusentals! Så börja tänk.

    SvaraRadera