En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

lördag 19 oktober 2013

Nu gör vi det igen!

Fortfarande utförsäkras sjuka människor och fattiggörs, arbetslösa stängs in i FAS3 där ingen annan än anordnaren tjänar på det. Funktionshindrade fråntas sin assistans och blir fråntagna sin livskvalitet. 

Fortfarande säger politiker att "vanligt folk" fått det bättre, det vill säga mera i plånboken. Vi ger även i år ut en kalender och fortsätter att hävda att de som inte fått det bättre är vanligt folk - de också. 


Vi säljer även i år kalendern för att dra in en slant till föreningen och för att sprida informationen om att vi finns och vad vi jobbar för samt väcka intresse för dessa frågor. All eventuell vinst går oavkortat tillbaka till föreningen för att vi ska kunna hålla manifestationer och torgmöten, trycka flyers och informationsblad samt fortsätta att driva vår hemsida.

Vi jobbar för att sprida information om våra trygghetsförsäkringar och osäkerheten i dem. 
Vi debatterar med politiker, beslutsfattare och andra debattörer på vår hemsida, i artiklar och överallt där vi kommer åt. 
Vi håller offentliga möten och manifestationer. 

Så för att stödja oss och vårt arbete så köp en kalender så vi kan fortsätta vårt arbete. I årets kalender finns bara "vanligt folk", där hittar du anställda, sjuka, friska, funktionshindrade och arbetslösa. Skulle du kunna se vem som är vem? 
En av modellerna i år är Beta-sonen!
Det är vanligt folk som kan råka ut för att bli sjuka, skadade eller arbetslösa. 

"De förstår inte att de flesta av oss har varit som de - de vet inte att vem som helst av dom kan bli som vi.
De förstår inte att vi varit fungerande individer med fungerande liv och att vi vill inget annat än tillbaka på banan igen! 
I morgon drabbas nya människor!"

Så om din vilja att ha en snygg kalender sammanfaller med din vilja att stödja vårt arbete så slå till och köp!

Hur du gör för att få tag i den kan du få veta om du klickar dig vidare via den här otroligt långa och förnämliga länken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar