En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 14 juni 2012

Vad gör du nu förtiden?

Ja här går det i sjuhundra iaf. Med mina mått mätt. 
Jag åker till jobbet och när jag kommer hem så dör jag en liten stund i soffan. Sedan är det strul i hus, bil, trädgård och omgivning som ska fixas. Varje kväll när jag går och lägger mig så tänker jag att jag ska köra Blogglandia nästa dag men så blir det kväll igen...


Magen har börjat räta till sig så jag äter och dricker nästan normalt och borde snart vara på hugget som vanligt igen.
Det har varit examen och en massa med det, vi provar att ta hem den där Katten som Svarte Katt hatade sist vi försökte. 
Nu går det riktigt bra vad Svarte Katt anbelangar men Skrället, Swifty, Marty eller vad vi nu ska kalla honom är inte med på noterna riktigt.
Men vi har inte gett upp ännu. Vill inte att han ska sitta ensam i en lägenhet hela sommaren och glo, vill att han ska vara hos mig och leva ett bra kattliv.


Min datortid går för det mesta åt till Solrosuppropet där vi just nu är inne på en debatt med Gunnar Axén. Han skriver i olika tidningar och vi följer efter och svarar både på vår sida och i media och jag tycker det är kul! 
Vi är några stycken nu som samarbetar och vi har hittat en riktigt bra form nu som fungerar.
Till sakens natur hör ju att vi är lite halta och lytta allihopa och de dagar man inte orkar så orkar någon annan och om vi hjälps åt att skriva en artikel så får vi alltid ihop något. 
En klippa är Lotta Larsson som håller i sidan och har byggt upp den, hon kommer med tips och råd och försöker lära upp oss andra. Vi har alla egna erfarenheter av sjukförsäkringen och FAS3 så vi sitter inne med kunskap. Egentligen skulle jag väl presentera allihopa som är med för det är ett fantastiskt gäng! Men vi finns med presentation på vår sida.


I dag har vi fått in en artikel som svar till Axén i Dagens Samhälle.
Följ länken till vår sida och sedan en länk vidare därifrån så får du både se Lotta och läsa vårt svar. I slutet av vårt svar finns en möjlighet att tycka till och trycka på en "jag håller med knapp" eller en "Håller inte med knapp".
Läs - tyck - tryck!
Och snart ska jag berätta för er om dödshot och presenter...kanske redan till kvällen!

6 kommentarer:

 1. Jag har tryckt :-) annars väntar jag på att du ska ta Anne med dig och komma över några dagar och varva ner lite!? KRAM

  SvaraRadera
 2. Jycken hette han väl?! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det!! Sååå var det ;)

   Radera
 3. Jag tryckte också men kom ingenstans :)
  Kram till dig och ta det lugnt så inte den "gamla" magen kommer tillbaka ♥

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka, Har faktiskt undrat var du tagit vägen.
  Kramis.

  SvaraRadera