En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

fredag 18 maj 2012

Inte så mycket skrivet här....

...men om du går in här så ser du vad jag pysslat med!

10 kommentarer:

 1. Finns liksom inget anledning att blogga när du ägnar dig åt SÅ viktiga saker. RIKTIGT bra inlägg tjejen. Imponerad att du orkar ♥

  SvaraRadera
 2. Fan vad bra du är!!! Det är precis det där: sticka hål på deras argument vi behöver göra.

  Själv skrev jag ju en insändare om böter mot skolk sedan jag läst att vår kommun för första gången bötfällt föräldrarna till en flicka. Nu kommer det förmodligen inte bli mer böter av det slaget i kommunen! Ansvarig skolpolitiker svarade mig i tidningen att beslutet var mycket beklagligt och att han var medveten om att inget barn blir hjälpt av böter. Det var en skolnämnd i kommunen som fattat beslutet och nu ska man flytta upp besluten från nämnderna till högre nivå. För att inte de enskilda skolnämnderna ska kunna besluta om böter, tolkar jag det som. Hoppas jag verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat!! Det är ju faktiskt så att bara de som tror att de kan påverka kan göra det!! :)

   Radera
 3. Alltså...jag är så stolt över dig! ♥


  Förresten är det fritt fram för dig att gifta dig med Simon nu...Thomas är ihop med Janne Loffe Carlsson. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. VA!!!? Du och dina nattliga insikter och ideer.. :)

   Radera
  2. Ja, min hjärna är rolig ibland. ;)

   Radera
 4. Du är så bra! Jag reagerade starkt på en kommentar av Axén: "Att 97% av de som ansöker om ersättning är nöjda och överklagar inte". Hur vet han att de är nöjda? Kan de inte vara så att de bara gett upp.

  SvaraRadera
 5. 97% av de som söker sjukersättning innebär alla ansökningar, tror jag iaf. Alltså de korta sjukskrivningarna också, typ förkylning och magsjuka. Ska kolla upp det ordentligt!

  SvaraRadera
 6. Jag orkar inte läsa ikväll vad du sysslat med - jag ville bara tacka dig för allt ditt stöd både på bloggen och FB. Nu slipper jag som tur är den där jäkla slangen i halsen MEN om jag ska göra den undersökningen någon gång så vet jag nu hur jag ska gå tillväga för att klara det.
  Tack du underbara kvinna!!

  SvaraRadera