En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 22 augusti 2011

Om en hund mådde så här!

När jag vaknade i morse stod det en hink med kräftor på trappan! Man tackar!!
Ringde runt lite till olika instanse,r duscade och drog på träningskläder. Det gick så jäkla tungt men jag ignorerade det. For runt och gjorde några ärenden medan jag väntade på att kroppen skulle ordna till sig, ibland gör den det!
Gick till arbetsförmedlingen och tog en kölapp och sätter mej för att vänta på min tur. Kramp!! Hela ryggen krampar och jag reser mej och går en sväng men det vill inte släppa. Sätter mig en stund igen men ger till sist upp. Yr i huvudet och mår illa, måste varit ett jäkla party som sitter i så länge!
Fixa krondill och hem, koka kräftor med dubbel dos Paraflex i kroppen - så seg!
Bara jag dödat och kokat kräftorna lägger jag mig i soffan och vaknar nu!!!?
Träningen är för länge sedan försent och skallen väger bly! Hatar när det blir så här! Fast det var längesedan iofs!

11 kommentarer:

 1. Home delivery med kräftor är få förunnat *ler*.
  Hoppas ryggen och huvet bättrar sig, om inte annat får du göra vovven sällskap, vilket nog vore en galen idé för hur i he...te skulle du ta dig ut igen =D
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill så gärna äta svenska nyfångade kräftor, har faktiskt aldrig gjort det!

  SvaraRadera
 3. Kräftkalas...söligt men gott!! Och hoppas nu att den där jäkla värken släpper. Annars får du som sagt göra som vovven...och hoppas på morgondagen =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kramp i ryggen. Fy f*n vad ont det låter. Å jag som gnäller över rejäl kramp i ett ben eller i ljumsken som jag kan få ibland. Har knappast med festandet att göra utan snarare att du rört dig för mycket. Det här går ju inte. VILA NU!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Älskade roliga knäppa vän, jag beundrar din målmedvetenhet, trots dessa smärtor! Jag fattar inte att FK och AF inte ser vad du vill!? Under liten film med hunden, lite du men ändå inte ;-) Kräftor, ja tack! KRAM!

  SvaraRadera
 6. usch å fy fan för att må så....själv har jag kramp i huvet... ;)

  SvaraRadera
 7. Kul film!! Hoppas du mår bättre nu.

  SvaraRadera
 8. Va' gla' att de inte stod under köksbordet så att du blev biten i tårna under frukoststunden

  SvaraRadera
 9. Svar: Tack för berömmet men 99% är Millas förtjänst (Motvalls kärring)

  SvaraRadera
 10. Hoppas det har släppt tills tisdagens uppvaknande och det är tveksamt om det är en bra idé att dela plats med vovven - även om det kan kännas inbjudande - det såg liite trångt ut...;)

  SvaraRadera