En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 3 juli 2011

MONSTERVARNING!!!

Jag vet inte vad som farit i mej?! Arg som ett bi och yngste sonen har fått sig en åka som heter duga, tålamod och kämpaglöd har halkat ner och ligger som trasor runt fotknölarna. Tycker att ungarna är lata och ohjälpsamma nu när de ser att jag kan gå och röra mej! Oföretagsamma och sega... ALLT ska jag göra??!!!
Snart ska jag ner till staden för att hämta Alfa-sonen och jag ser fram emot att ge honom en åka också!!!!
Jag vet att jag kommer att be om ursäkt efteråt men jag ser riktigt fram emot att få skälla på honom för det han inte gjort!!
Jag är en grälsjuk, tråkig jävla bitch idag!
PMS?

12 kommentarer:

 1. Det är en mänsklig rättighet att va som du är idag

  Babe
  In
  Total
  Control of
  Herself

  Med den rubriken hade jag dock väntat mig nåt heeeelt annat!

  SvaraRadera
 2. Så där är nog alla av och till...;)

  Det hade dock känts bättre om man sluppit det dåliga samvetet och kunnat vara en "bitch" och glädjas över det!

  SvaraRadera
 3. PMS-kompisar emellan så kan jag glädja dig med att det befinner sig ett monster till bakom rutan på skärmen...och nej jag menar inte reflektionen av dig !-)
  Grr från mig =Z

  SvaraRadera
 4. Gå genast och ät choklad så du blir snäll! ;DDD

  Hörru, ungar behöver tas i örat då och då. Så det blir ordentligt folk av dem.

  Kram på dig!!
  M

  SvaraRadera
 5. Utan PMS skulle inte mina barn ha lärt sig göra nytta alls, och det blev i alla fall ordentligt städat i deras rum en gång i månaden! ;)

  SvaraRadera
 6. Nej, nej, nej....det är vädret, jag letar grejer att hetsa upp mig över idag....och vi har tryckande värme.....men ge dom ena riktiga åkor, det har dom nytta av senare i livet...Kramar

  SvaraRadera
 7. Tack tjejer!!! Nu känns det bättre igen.
  Jag plockar inte hem Alfa-sonen utan jag skjutsar ner betasonen ist så får han vara hos kompisar över natt!
  Mamman planerar att ist för att laga mat poppa pop-corn och häva öl!! Och det på en söndag!! Sönerna får Kr så de kan äta ute med polarna och då slipper de vara med Monstermamma!!
  I morgon hämtar jag hem bägge och då är allt bra igen!!
  Japp, helt klart PMS...
  (fast vi är redan sams och har kramats)

  SvaraRadera
 8. Jag har inget PMS att skylla på, men Claudia fick en dänga för en stund sedan. Om det hjälpte? Ja, för nu har hon klippt gräsmattan. Men varför måste man bli sur innan det händer nått???

  SvaraRadera
 9. Sådana dagar är inte roliga! Men du är ju inte helt frisk än, så de kan ju inte ta för givet att du fixar allt. Vilket man ju inte ska när man är frisk heller!
  Stor kram till dig, smaska du popcorn och drick öl, hur mycket du vill!

  SvaraRadera
 10. Haha, sån blir jag av den här hettan, verkligen skitgrinig och vem som helst som råkar säga fel sak vid fel tillfälle, eller bara finnas på plats får sig en rejäl en... Och det värsta är att jag vet med mig att de egentligen inte gjort nåt fel men jag är ju så arg...

  Hoppas popcorn och öl botar!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Nej älskade vän, bara en tonårsmamma :-) KRAM!

  SvaraRadera
 12. Håller med övriga talare, sådana dagar har man och det måste man få ha, annars är man ett helgon och helgon har det förbannat tråkigt :D

  SvaraRadera