En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 5 april 2011

Talang?

Hittade den här när jag var ute och nöjessurfade och blev helt fascinerad! Först tyckte jag att det bara var freaky och sedan tyckte jag att det var sorgligt och gripande.
Jag tittar och lyssnar flera gånger och efter ett tag så ser jag att han gör sitt framträdande på riktigt med inlevelse och det slutar med att jag tycker att det är bra.
Men känslan av att det är sorligt på något sätt vill inte släppa, är det för att jag får känslan av freak-show?
Tycker han själv att han är ett freak eller är det jag som vill att allt ska passa i samma form och därför tycker att han är ett freak??
Tycker jag det förresten??? Jag spelar den en gång till och funderar vidare..........

Vad tycker du?? Är det bra det han gör? Eller bara freakigt?


10 kommentarer:

 1. Jag vet inte......lite åt det pinsamma hållet mera, tror jag att jag tycker....och sorgligt, det är nog ett bra ord.

  Och Kristerson fortsätter i samma goda stil. Egentligen är det pinsamt att vi har med en sådan politiker i vårt styre. Självinsikt? Nope.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lite märkligt är det i asiatiska länder, att det är så poppis bland killar att klä ut sig till flickor?
  Även inom K1 ser man det fenomenet :D

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte det är sorgligt, men väldigt speciellt. Jag tror han vill vara speciell.

  SvaraRadera
 4. Inte skulle man vilja möta honom ensam en mörk natt!
  inte med de ögonen o...ja reste, vilket ljud, "creepy" skulle jag säga!

  Åh man funderar ju lite på hur man kommer på att -"Hm, jag har ju lite tid över, ska ja inte ta o pröva på att låta som en gnäggande häst?!"
  Men nu e ju han känd...

  Men jag skulle ju kika in för att säga tack för dina gulliga kommentarer hos mig o den "oumberlige" som jag e gift med, du e för gullig <3!!!
  O tack för dina smarta svar, det är så skönt med dem som förstår en o kan säga de rätta uppmuntrande orden som gör att man orkar ta sig vidare fast man kämpar tills man ...., ja du vet, för jag blir också glad när jag ser att det är någon som säger uppmuntrande saker till han som är så oumberlig för mig, tack vi blev båda glada<3!

  Men det e ju du som ska få de uppmuntrande orden, du som måste kämpa mot de där "omöjliga", de som styr o ställer över våra liv, de som ger oss så lite att leva på att om man inte har någon som skjuter till resurser så överlever man inte för att bara leva är inte att överleva för man behöver känna att man kan få unna sig något någon gång för att överleva! Det var en beståndshandläggare som sa det till mig en gång när det var utredning om mig o om jag skulle få pensinon el. inte o hon sa att hon såg på sina arbetskamrater att de inte förstod hur lite pengar vi får vi som på de lägsta ersättningsbeloppen eftersom de själva har så hög lön tror de att vi har det ungefär som dem fast bara lite mindre o inte som det verkligen är att vi har bara en bråkdel av vad der får. Fast det inte e mycket jag får i pension så är jag glad att jag får det bara så att jag slipper att hålla på o ringa o tjata över att få de där futtiga slantarna.
  Hoppas nu verkligen att det ordnar upp sig o att de "hör" dig o förstår just ditt fall, för vi e unika, var o en!!!

  Tack för att du e den du e o tack för att du delar med dig av dig själv (det som är det svåra att kunna ge av sig själv utan att bli uppäten helt o hållet själv)!
  Kramis!/från en som inte tycker att du ser ett dugg "sjuk" ut, utan bara en tjej som tränar inför Tjejmilen o ska ut med tjejerna efteråt, så snygg ser DU ut!!! <;p
  <;D

  SvaraRadera
 5. Rktigt läskig!! Samtidigt tragisk.

  SvaraRadera
 6. PS.min svärdotter tyckte det var så läskigt att hon gick ut från rummet med ett Näe!, men så vill hon ju bli veterinär också så hon vill nog inte att man gör narr av ett så fint djur...el?! <;p.DS

  SvaraRadera
 7. Hu så gruveligt. Vad gör inte människan för att få uppmärksamhet...kram

  SvaraRadera
 8. Är det en HAN? jag trodde det var en hon!

  SvaraRadera