En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 23 december 2010

Tänk va!!
När jag började blogga gjorde jag det för mej själv och egen skull. För att ha en dokumentation över min resa från halt och lytt till frisk och stark.

Sedan fick jag helt plötsligt kommentarer av Anna och Caja och då kom jag på att det fanns ett mervärde i bloggvärlden!!! Började kommentera andras bloggar och nu har jag ett alternativt socialt samspel med flera stycken och jag tycker det är skitkul, rent ut sagt!! Så många skratt som man får, så mycket stöd och välvilja som finns. (bloggar inte elaka människor?)

Ligger nu här på kammaren och lyssnar efter hur min gamla mor har det inne i sin säng, hon började kräkas när hon kom hit ikväll! Vill inte somna än för jag vill veta att hon mår lite bättre först, hon har iaf somnat.
Ungarna har gått och laft sej före tio så det är bara katterna och jag som hänger vid datorn.
Och tankarna går....
Tack alla ni där ute för att ni finns och för att ni förgyller mina dagar ♥


Jag önskar alla andra

det bästa som jag vet.

Jag kan ju inte be för dem

i all min gudlöshet.

Men skulle jag försöka,

då tror jag att det kom:

"Låt inte någon finnas till

som ingen tycker om."Om människor är ringa

och fattiga - än sen,

om bara de blir älskade

åtminstone av en.

För rikedom och ära,

det låter kanske bra,

men kärlek är i alla fall

det enda vi vill ha.


Önskar er alla en riktigt god jul fylld med kärlek

5 kommentarer:

 1. men gulledej...vet du hur glad jag är att jag hittade just D.I.G??? jo, jätte, mega,bauta G.L.A.D ;-)

  Jag började ju även min bloggkarriär i år och livet har faktiskt fått ett helt nytt värde, och som du säger...alla skratt och allt stöd...värt hur mycket som helst.

  vad mysigt att sitta uppe när alla andra snusar i kudden och julen är i antågande. Om några timmar...på morgonen ska jag och min älskade skåla i rosa (alkoholfritt) bubbel..då är det 10 år sedan vi gifte oss...en bitande iskall morgon halv sju...

  Bästa Lippe, ha det nu riktigt bra. KRAM/carina

  SvaraRadera
 2. Tack och detsamma till dig! GOD JUL!

  SvaraRadera
 3. Ha en fortsatt underbar jul du med. Ja, allt är kanske inte underbart hela tiden, men visst känns det mesta bättre när man känner värmen i hjärta och själ. KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fick en fin jul med din familj samt att tomten hade några överraskningar till dig! Jag fick min stora julklapp i form att min dotter kom lyckligt hem - det hade inte varit kul att fira jul utan henne och veta att hon satt på ett tåg/station julafton. Uppskattar dina varma o uppiggande ord. Hoppas vi båda finner någon vän under 2011 som kan tillföra det lilla extra! Julkram från Lena

  SvaraRadera