En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

fredag 8 maj 2015

Dags att lära känna lite nytt folk!

Efter min bortavaro från Blogglandia så var det inte så svårt att kasta sig in hos sina gamla kontakter. Ungefär som man gör hos en gammal vän, sliter upp dörren och ropar "hallåååå!".
Men, en del har liksom hunnit flytta.
Tänker att det är dags att kolla in lite nya bekantskaper. Hur gör man då då? Ungefär som i riktiga livet, man ser någon inne hos någon annan granne som man tycker verkar intressant, den ska jag nog bekanta mig med!
Tur att likheterna slutar där för sedan smyger jag över till vederbörandes blogg och kikar och läser utan att göra mig hörd för det mesta.
Som en fönstertittare.

8 kommentarer:

 1. Hehe, ja, lite så är det ju! Du vet att Caja har ny? Men det är länge sen hon skrev där också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, det visste jag inte! Jag vet inget känns det som :) Ska se om jag hittar henne. Annars ber jag om hjälp-

   Radera
 2. Precis så är det, och visst är det kul att "segla runt lite" för att se vad man kan hitta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul att se vad man hittar :)

   Radera
 3. Ha! Så gör jag med, jag läser och grunnar och sedan tar det ett bra tag innan jag gör mig hörd. Såvida de inte har något som jag tvunget måste säga något om. Då kan jag ibland visa mig ganska direkt. Men det hör till ovanligheterna :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får ha lite smekmånad först!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 4. Ha! Så gör jag med, jag läser och grunnar och sedan tar det ett bra tag innan jag gör mig hörd. Såvida de inte har något som jag tvunget måste säga något om. Då kan jag ibland visa mig ganska direkt. Men det hör till ovanligheterna :D

  SvaraRadera