En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 7 december 2011

En viktig utmaning med utlottning

Jag har en utmaning till dig!
Du kan vinna ett urläckert smycke!


På bloggen Livets vägar skriver Tali om sin kamp mot bröstcancern och sin kamp för ett centrum i Uppsala för sina sjukdomssystrar!
Tali har idag fått sin sista strålbehandling och alla hoppas vi nu på att hon besegrat cancern för livstid.
Hon firar med sina kära ikväll med mat och tårta.
Men hon slutar inte kämpa för andra.
Kanske hon kämpar för dig eller mig?
Genom att ge en slant till Cancerfonden i Talis namn så är du med och tävlar om smycket här ovan som hon gjort själv.
Win-win-situation alltså!

Du kan skänka ditt bidrag genom SMS eller över internetbanken, busenkelt!
Gå gärna in och läs om dennna kämpe, hur hon trots alla smärtor och oron ändå glöder av livslust och jävlar anama. Engagerar sig och försöker påverka politiker och beslutsfattare.

Sa jag att du skulle klicka dig in till Livets vägar?
Hon har vackra smycken, texter och egenskriven musik samt en gripande berättelse om bröstcancer och sin väg genom sjukvårdens alla korridorer.
Jag gav en slant, inte så stor, men jag tänkte att jag har ju ca 200 besök om dagen så om bara några av er har möjlighet att ge något så hjälps vi åt och om du inte har möjlighet så gå iaf in och läs en gripande, välskriven livsbejakande blogg!


8 kommentarer:

 1. Nu har jag satt in en liten slant i Talis namn men det kunde lika väl ha stått min mors namn .......

  Kärlek .......

  SvaraRadera
 2. Hade jag så gärna gjort om jag inte nyss betalt in en slant i ingens namn :( Men bara de får pengarna så är det huvudsaken!

  SvaraRadera
 3. Jag är med och hejar på Tali. Men eftersom jag hade turen att vinna det fina rosa-bandet-armbandet bidrar jag utan att delta i tävlingen den här gången. Visst är hon en makalös människa.

  SvaraRadera
 4. Oj, jag blir mycket berörd av dina varma ord. Tack! Men jag skulle inte klara av det utan all stöd som jag får. Kramar <3

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Så där ja, nu känner jag igen bloggen, så fint med ditt hus där.
  Kramis.

  SvaraRadera
 7. Sitter här och plirar i en liten Iphone så knappt jag ser, men när orken är tillbax så ska jag gå in och läsa på hennes sida! Har redan satt in en liten peng på cancerfonden denna månad, så tyvärr kan jag nog inte mer med min sjukpeng innan jul och nyår, men försöker i januari om det lättat lite då! Bara pengar kommer in så forskningen kan fortsätta.... det är ju det viktigaste! Allt gott till både dej och "livets vägar".... Kram

  SvaraRadera