En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 26 september 2011

Jag hatar!!

Jag har en del ljud eller företeelser som får mig att vilja krypa ur skinnet.
Nagelfilar!! Klarar inte av att fila naglarna och hatar när andra sitter och filar och pratar samtidigt!
När folk slafsäter äpplen, gnag-slafs-sörpel, uuuuuuuhh!
Bita i tyg som innehåller akryl får mig att vilja rycka ut alla tänder på en gång!
När folk knäcker fingrarna och knäpper med dem vill jag bara klöks, sluta!!!
Om man går på ett kadaver i skogen och man hör ljudet av likmaskar innan man ser det aktuella kadavret.
Hade en död fågel som låg på gräsmattan i somras och maskarna och insekterna drog och knaprade på den så att ena vingen viftade. Tänkte jag skulle filma det så att ni fick se ni också men jag klarade inte av det!
Har du något sådant där som du bara inte klarar av?

16 kommentarer:

 1. Säger bara det: frigolit...huuu!

  SvaraRadera
 2. Klarar inte av att se folk borsta tänderna..eller om nån harklar sig utan att spotta direkt, så vill jag bara spy. Haha.. alla har vi våra "klarar bara inte av" grejer.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Va mysiga saker du berättar, det här med vingen gillade jag!
  En annan sak, tror det är bäst att du inte bjuder på äpplen när vi ses!
  Annars med otrevliga ljud är ju när tånaglarna blivit för långa och skrapar i parketten, det är inte direkt upphetsande! (ler)
  Ha det Bäst!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 4. Förutom de saker du redan räknat upp HATAR jag snordragare. Det är så j*a äckligt. Har en kollega som drar och drar på varenda möte. Å inte är hon förkyld heller. Skitäckligt!!!!! Å harklingar högt å ljudligt på stan. Får mig att vilja gå fram till den skyldige och dra till med en rak höger...

  SvaraRadera
 5. Snordrag är läskigt, och fingerknak. sen kan jag bli vansinnig på folk som hela tiden knäpper med en kulspetspenna...då vill jag hugga den rakt i ögat på dom! (jag är hemsk, jag vet)

  SvaraRadera
 6. Jag har väldigt svårt för höga oväntade ljud, är typ skotträdd. När någon smäller plopp-plast eller festis-kartonger o dyl så hoppar jag högt och skriker, vilket mina elever finn◙1r mycket underhållande =)

  Ett annat ljud som jag har mycket svårt för är hard style. Hur kan man kalla det musik. Man måste gå på droger för att stå ut med skiten!

  SvaraRadera
 7. Jag är lite ljudallergisk så det finns många ljud som jag irriterar mig på bl a äppelätande.

  SvaraRadera
 8. Gaffel mot metall är läskigt. Deg mot trä, därför undviker jag att baka bröd, det är så äckligt att göra rent bakbordet efteråt, hade varit mycket bättre om det var i plast.
  Och så förstås smaskande och sörplande utöver det normala!

  SvaraRadera
 9. Jag gillar inte män som stoppar ner handen i byxorna för rätta till/dra i/pilla på penise/pungenn i tid och otid. Sen tvättar de inte händerna...Örk!

  Vad jag även ogillar är ovårdade fötter med hårda, spruckna hälar, långa tånaglar och annat otyg på både män och kvinnor!

  Sen är det nog något mer som jag just nu inte kommer på...
  Återkommer med infot som jag utlovat! Kram

  SvaraRadera
 10. Trubadurer som framför låten "Anna och mej". Då lämnar jag lokalen! :)

  SvaraRadera
 11. frenetiskt tuggummituggande blir jag GALEN på!
  Speciellt folk som sitter i en kassa eller med andra serviceyrken - snälla spotta ut toyet.

  SvaraRadera
 12. Människor (läs killar) som drar ner snor i halsen, drar upp det och loskar iväg det får mig att kräka.

  SvaraRadera
 13. jösses vad med tips jag fick tills vi ses nån gång i framtiden !!! Känner en mild form av lycka strömma genom kroppen !

  SvaraRadera
 14. Det bästa vore om frenetiskt tuggande framför TV:n kunde förbjudas helt, man annars nöjer jag mig om allt som knastrar olidligt högt när Mumannen tuggar, som nötter, knäckebröd o dyl, förbjuds.

  SvaraRadera
 15. Hmm, finns en del: Knivar mot porslin när man äter, gång på gång skär vissa ner i tallriken.
  Folk som smackar, harklar sig kraftigt, snyter sig i fingrarna(!)Folk som nysre eller hostar rakt ut. Barn som pillar sig i näsan och äter upp resultatet... Öööörk!

  SvaraRadera
 16. Naglar mot svarta tavlor, folk som smaskar när de äter, för att inte tala om folk som pratar med mat i munnen, folk som drar i fingrarna, folk som snorar ljudligt och drar ner (USCH!) folk som sitter och liksom gör något sugande ljud med tänderna, techno, folk som skriker när de ska tala. Burr!

  SvaraRadera