En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 13 september 2011

Award
Jag har fått en award, två gånger!!
Först av Helenas livet på landet och så av Fru Gårman!

Man ska svara på fem frågor:

1. Varför började du blogga?
Jag började blogga för min egen skull. För att föra en typ av dagbok över min väg till tillfrisknande. Sedan började jag läsa andras bloggar och rätt som det var började folk läsa min. Och ve och fasa första kommentaren jag fick! Blev helt svettig och tänkte lägga ner skiten! Men nu är det bara kul med kommentarer, de skrämmer mig nästan aldrig!

2. Vilka bloggar följer du?
Massor! Du ser listan till höger på de som jag har lite koll på och sedan finns det dom som jag går in på bara ibland. Men jägarn vad tid det kan ta!

3. Vilka favoritfärger har du?
Har inte fattat det där med favoritfärg riktigt! En del färger passar på en del ställen och en del inte. Min garderob är full av svart, vitt och rött så där är väl de favoritfärgerna.
Mitt hus är gult, inredningen går i gult, grönt, rött och brunt. Gillar nog de flesta färger och tycker att de har sina givna platser!

4. Vilka favoritfilmer har du?
Romantiska komedier, action, drama, dokumentärer. Välgjorda tecknade filmer kan jag också tycka är kul, lite fantasy. Western och skräckisar går bort! Komedier kan också vara urlöjliga fast det kan alla filmer vara och det finns säkert någon western jag tycker är bra! Så jag tittar på allt, bara det är bra!

5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Skottland, södra Frankrike, sådana där lyxstränder typ Maldiverna. Grekland har jag varit i några gånger men åker gärna tillbaka.
En resa som jag skulle vilja göra är coast to coast. Jag har varit i USA några gånger och även om man emellanåt blir jävligt obehagligt berörd så finns det massor kvar för mig att se och uppleva men det står inte överst på listan längre.
Kanada, Italien..äsch, jag kan nog åka vart som helst nästan!

Och så ska jag ge vidare awarden till 5 st bloggar. Hade velat ge till de bägge som redan fått...
Ger till några bloggar jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet från er!

Olssons krypin, en tjej med trasig rygg som kämpar på trots feloperation och taskigt bemötande! En härlig tjej med massa kärlek, mod och envishet!

Rapport från blommaland, en av de nyaste av mina bloggar jag följer, rolig och smart blogg med en massa underhållande och tänkvärd text varvat med läckra bilder.

Sus, också en av de nya jag följer och det är spännande för jag "känner" inte henne ännu fast jag gillar sättet hon skriver på och fnissar gott och ofta.

Inredning utredning för sina roliga inlägg nere från Tyskland. Så likt här men ändå så olikt! För tvisten och den härliga humoristiska tonen!

Allt mellan himmel och potatisåker för att hon är så himla gott knasig och bjuder på sig själv och sitt liv som är så annorlunda mitt i mycket men ändå i vissa stycken alldeles likadant!

Ok tjejer! Nu får ni ta emot awarden, svara på frågorna om ni vill och sedan skicka vidare till fem st som ni tycker att ni vill tipsa andra om!

9 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅHH! Tack!! Jag blir fan helt rörd.... Jag ska genast fundera ut vad mina svar blir!
  Tack bästa Lippe!
  Kram :D

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Vet du, det här med awarder är faktiskt ganska kul när det är frågor som ska besvaras, man får ju alltid veta lite till om sånt man inte visste innan.

  SvaraRadera
 3. Då vet vi det! Awarder är upplysande!
  Jag fick den också två gånger...
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ytterligare viktig info om min favvo-Lippe.... plus att du blivit grön här. Me like :)

  SvaraRadera
 5. Tack för awarden, fina söta du!!! Jag skall ta mig tid och skriva, skall bara sova lite först :)

  *varma kramar från ett blåsigt Nynäshamn*

  SvaraRadera
 6. Men tack! Utmaningen är fixad =) Kram för de fina orden!

  SvaraRadera
 7. Tack, vad glad jag blir!
  Är alltid så svårt att välja ut bloggar man vill ge det till, får ta mig en funderare där...
  Och grattis själv, till ditt award!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 8. Gratulerar till Awarden och det var lite kul att läsa vad du tycker om saker och ting lite d
  så där!
  Agneta kram

  SvaraRadera