En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 11 augusti 2011

Kropp som en barbiedocka

Jag skulle inte vilja ha kropp som en barbiedocka, det är då ett som är säkert!! Om man förstorar en barbiedocka till människostorlek ser hon ut så här!! Läskigt va?!

Inga händer??? Scary!

15 kommentarer:

 1. Hon andas nog bara in, och in, och in...aldrig ut. Jobbigt.

  SvaraRadera
 2. shit...men vad fult...och opraktiskt utan händer....

  Lägger ner för idag, jag har försökt kommentera överallt men har VERY LARGE problemas med internäääätet...ses tomorrow äller nåt, kram/caja

  Och om nu detta funkar så att säga så säger även kvällskram till er andra som är här inne och flänger ;-D/caja

  SvaraRadera
 3. Nä, det där vill jag inte vara med om....usch! Kram

  SvaraRadera
 4. Hahahaha... Cajas kommentar var klockren. Inga händer. Å hon var verkligen skitful. Jag är glad över min kropp som jag själv ätit mig till. Natti!!

  SvaraRadera
 5. Det var det första jag också såg...inga händer! Men konstigt att ungdomar får knäppa tankar om sin kropp eller???

  SvaraRadera
 6. Varför växte inte skallen? Tog brösten allt?

  SvaraRadera
 7. Hon ser ut som Rosing, förutom på händerna då.

  SvaraRadera
 8. Som taget ur en skräckfilm.

  SvaraRadera
 9. Jag såg ju en sådan levande i Hänt Extra för ett tag sen. Huvudet var inte riktigt lika litet, men hjärnan var det antagligen.

  SvaraRadera
 10. Nä fy vad hemskt det ser ut håller helt med :) Tycker man ska va nöjd med sig själv som man är skapt från början. Finns vissa undantag och det är väl enligt min åsikt om man haft bröstcancer och ena bröstet är borta om man då fixar ett nytt eller om man har hängande överlock som besvärar lite små saker som man vill åtgärda av riktiga skäl det tycker jag är ok, men varje människa får ju bestämma själv, men jag tycker inte att Anna Anka tex ser naturlig ut eller vad tycker ni? Ha en bra natt och dag i morgon :)

  SvaraRadera
 11. Egentligen är det tragiskt, alla ungdomar som försöker likna silikonmadonnorna och är helt säkra på att de inte duger som de är. Det här jämförandet med andra borde slutas upp med och det borde trummas in i kidsen att det som verkligen räknas är deras egen originalitet, någonstans gick vi så in i h-vete fel, när folk fick för sig att likhet och konformitet är det som räknas...

  SvaraRadera
 12. Inga 90-60-90 där inte...;)

  SvaraRadera
 13. Läskigt!
  Hellre har jag mina rundningar och ser frisk ut!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. -Inga händer, skratt, den var bra =D
  Det gäller att se det lilla av helheten, hahaha.
  Kram

  SvaraRadera