En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 7 juni 2011

Nu ligger jag i sängen och kroppen känns helt manglad! Jag har fått den mest underliga underbara massage jagfått av en helt underbar människa! GÖR SÅ JÄKLA ONT!! Men hon lossde på muskler som legat fel i åratal....
Röntgen ser bra ut,skruvarna sitter kvar och benbitrna sitter också kvar! Jag dras med inflammationer men jag ska få lära mej att handskas med dom genom träning och mjukdelsbehandlingar. Jag har tränat stabiliseringoch lärt mej stretcha, tränat i varmvattenbassäng och jag njöt i vattnet så jag blev nästan lite rörd! Nu ska jag sova sju kvart i timmen för imorgon är första träningen 7.40. Love u all!

13 kommentarer:

 1. Åh, det låter ju jättebra. Ja, inte att du har så ont men att allt verkar bra och att du får en massa hjälp och tips. Hoppas du får sova de där kvartarna nu.
  Lycka till i morgon med den fortsatta träningen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter jättebra allting, vad kul! Hoppas det hjälper med den där onda massagen, så den blir värd besväret. Ha det så bra imorgon också!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att allt sitter kvar som det ska. När du kommer hem kan du ju fixa egen varmvattenbassäng. (Eftersom du har en sjö i källaren och minst 30 grader inne borde det inte ta så lång tid att värma upp vattnet.) Kramar <3

  SvaraRadera
 4. Låter härligt ont den där massagen! Kram!

  SvaraRadera
 5. Härligt. Hoppas du får bra hjälp medan du är där du är.

  SvaraRadera
 6. Vad bra :) Kan inte fatta att du redan är tillbaka där! Bra du kan blogga därifrån, annars saknas du :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Åh vad härligt att det går bra för dig. Visst är det kul med rehabilitering och visst älskar man vattengympa!
  Jag började grina eller stor- le första gången man bara visar alla tänder i hela fejjan check!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Låter helt suveränt!!!
  Hoppas onsdagen blir lika bra!!
  Kram!
  Helena

  SvaraRadera
 9. jessica vesterlund8 juni 2011 16:16

  Drömmer du nåt om GS, grundspänningen?? ;)

  SvaraRadera
 10. 7.40....Huh!! Härligt att läsa att det går framåt i alla fall!! Keep up the good work, som dom skulle ha sagt i "Amerikat".. :))
  Kram! Jenny

  SvaraRadera
 11. Jösses vilken första dag hu hade!!

  SvaraRadera