En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 15 maj 2011

Katten på råttan, råttan på repet....


Ajajajajajj!! Jag visste det!! Att jag som nollad utförsäkrad skulle representera repet!!

12 kommentarer:

 1. Jag brukar gilla serier, men nu gillar jag inte budskapet.... Kram vännen!

  SvaraRadera
 2. Jan Berglins serier är en av mina favoriter - alltid så mitt i prick!!

  SvaraRadera
 3. De träffar mitt i prick med sina serier

  SvaraRadera
 4. Såsant som det är sagt! Läste idag en liten notis om att personal ifrån Försäkringskassan varit på kurs i Las Vegas? En anställd kunde inte presicera exakt vad han/hon lärt sig, men det hade visst varit lärorikt!
  Ska försöka hitta mer fakta i fallet senare, lär nog dyka up i fler medier om det inte redan gjort det. Som du ser så ligger jag lite lågt med all sådan problematik på mina bloggar, jag har faktiskt fått en liten mental låsning.
  Har jag berättat att Lilla fru måste lämna urinprov pga av sin smärtlindring av Metadon, inte för metadonets skull utanför att man ska garantera att hon inte tar några ndra smärtstillande preparat, så är det att var smärtpassient! En sak vore om hon hade "misskött" sig någon gång, men så har aldrig varit fallet under 17 år, tvärtom hon har hamnat på sjukshus minst 10 gånger pga av att hon tagit för lite smärtlindrande mediciner och kropens smärtsystem triggat igång en ond cirkel!
  Det gär mig "ont" att läsa om att du fått lite "bakslag", men det viktiga är att man inte jämför sig med andra och att man "gnäller på" trots att det kan finnas andra som ur medicinsk/socialt perspektiv kan ha det sämre.
  Alla upplevelser utgår ju ifrån en själv, fast du är ju en klok tjej och vet ju sådant, men det kan ju vara skönt att höra folk säga det, så hos mig vill jag att du gnäller och klagar om det känns bra! (ler)
  Vill dessutom säga att jag älskar allt som paret Bergelin gör tillsammans i serieväg, allt så enkelt och klockrent, undrar hur alla reagerar som innefattas av hans och hans Frus humor!
  Fast våra politiker oavsett partifärg är nog skadade på något sett som inte reagerar på ironi!
  Kanske det är den stora problematiken att de flest politiker helt saknar vardags humor...kanske har de någon slags "bokstavskombination", inget ont om den gruppen människor, men att vara politiker och vara lyhörd är då ett stort problem!
  Ha en fin fortsatt Söndag!
  Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Bergelin, han gör dokumentär-serier så bra. Det märkliga med att hänga på repet är att ingen av rackarpojkarna i regeringen har börjat att såpa det också. Men det kommer väl, det med....

  SvaraRadera
 6. Synisk humor där den passar som bäst.
  Synd bara att vi inte kunde snärta repet så öglan la sig om halsen på råttan istället.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kära vän, den var bra - tråkigt att dess ursprung är verkliga livet! Men i detta fallet tänker jag: "What goes around comes around" dvs Borg med vänner får betala dyrt förr eller senare....

  På tisdag har jag op-tid för mitt kroniskt inflammerade knä med bakercysta. Käre doktorn ger mig 80 % chans till bot och bättring - hoppas på att de siffrorna ligger på min sida.

  Kram ♥ ♥ ♥ till dig, du tappra och härliga kvinna norröver!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig humor ;-D

  SvaraRadera
 9. Klockrent!!
  Hoppas det går bra med träningen..inga bakslag.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera