En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 11 april 2011

Jag och Expressens artikel

http://www.expressen.se/nyheter/1.2398511/lisbeth-om-nya-sjukforsakringen-kanner-obehag

Här är en länk till expressens artikel om mej och min kommentar i MYCKET korta ordalag om vad jag tycker om förslaget om ändringar sjukförsäkringen.
Jag håller som bäst på att skriver ett inlägg om vad jag tycker, ett med mycket fler ord i!
Hörs snart!

6 kommentarer:

 1. Hej...jag ryser av glädje då jag läste din artikel..jag lägger gärna in den länken även hos mig som en pepp för andra naturligtvis länkad till dig med , om det är ok?
  Hoppas detta bara är början.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är strålande ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 3. Jättebra sagt av dig! Jag ska skriva ihop något och kommer att länka till dig, om det är okay.
  Jag har lyssnat på den käre Kristersson idag och jag blev arg. Den nya ersättningen, för de som är nollade sa han skulle vara 225:- per dag(om jag begrep rätt) ungefär samma ers. som erhålls om man inte är med i fack och går arbetsförmedlingsintroduktion. 4.500 i månaden alltså. Plus ett slags bostadsbidrag.
  Soc-ersättning för ensamstående är ungefär 3.680 plus el och hyra betald. Jag antar att alla nu gör som jag, hoppar högt av glädje och tänker "Vad ska vi göra med alla de extra pengar vi får!?
  Visst känns det som ett spel för gallerierna? Igen...

  SvaraRadera
 4. Hej! Grattis! Den blev ju ändå inte bara ett par meningar som du befarade! Och jag läste att du fått blodad tand ... skriver ännu mer. Peppning, peppning: du kan, du gör, det HÄNDER saker! Grattis igen.
  (skönt att du kände dig glad, eller? Tolkar byte av bilden här ovan som det.)
  Varm kram!

  SvaraRadera
 5. Jättebra artikel! Du har gjort något fantastiskt, och ska vara mycket stolt tycker jag! :)

  SvaraRadera