En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 6 april 2011

Awardmottagning och utdelning

Jag fick en award av Ezter!! Tack så mycket!


Man ska lämna den vidare till fem bloggare, som man gillar, med mindre än 100 följare  Detta för att de då lättare uppmärksammas och hittas av fler.
Det är nu det blir svårt!!! Jag vill ju att alla ska få men så är inte reglerna och flera av er har ju fått har jag sett. Så då kom jag på att jag ska ge till några av de bloggar som är nyast för mej och som jag finner stort nöje i att följa! Jag skickar till:

Ellinor med bloggen Ossons krypin där hon skriver om sin kamp mot smärta i ryggen och med strulande sjukvård där de gjorde en ryggoperation på fel nivå därför att de räknat fel?? Nu är hon opererad på rätt ställe och kämpar för att komma på banan igen.
En tuff tjej med attityd!

Shirouz med bloggen Ulvstrumpas strumplåda. Hon skriver om det du visste att du tänkt eller tyckt fast du glömt det. Skriver om stort och litet. 
Roligt, underfundigt och intelligent skrivet med glimten i ögat.

Cecilia Harald som är en glad 5-barns mamma . Titta in hos henne däe hon på sin blogg It´s a wonderful life! delar med sig av sin stora härliga familj på ett sätt som är fullt av glädje och kärlek!!

Helena som är en superkvinna av aldrig tidigare mått sett!! Hon ger inte upp utan kämpar på med en otrolig beslutsamhet och jävlar anama. Det som jag tror hade skrämt skiten ur mej fixar hon och kan se på eländet med humor också. Läs om lungtransplanterade, modiga roliga tjejen på hennes blogg Helenas liv på landet.

Sandra med bloggen Om mig och mitt liv där hon skriver ärligt om sin kamp med att få livet att gå ihop. En bloggare som helt klart behöver uppmärksammas och hittas av fler!!
Gillar att få kommentarer med glada tillrop och där avsändaren syns!

6 kommentarer:

 1. Tack Lippe det värmer kolla in på min sida så får du en sak av mig kram

  SvaraRadera
 2. Tack, vad glad jag blir :) Jag ska titta in på de andras sidor också, de låter intressanta!

  SvaraRadera
 3. Grattis till din award! Den är du värd!

  SvaraRadera
 4. Åh, tack! Vad glad jag blir! :-)

  Jag ska ta en paus på jobbet i morgon och skicka awarden vidare!

  Tack än en gång!
  Kram

  SvaraRadera
 5. har en riktig skitdag idag så den kom som en härlig tröst...
  Jättekram till en stor kämpe!!

  SvaraRadera
 6. Grattis till din nya award - du är verkligen värd den!! Kram

  SvaraRadera