En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 18 april 2011

Aha, är det så det är?


Försökte lägga upp den här i förra inlägget men si dä gick ente!!!
Kan man bara lägga upp en film i varje inlägg? men jag har väl lagt in flera förut? fast det var ju inte egna...........spelar det någon roll?! Försöker lägga upp en till här får vi se! (blir väl bara en bild)

12 kommentarer:

 1. Det funkar. Är det Nuffis du kallar honom? :P
  Å vad gjorde egentligen du uppe på taket?
  Så många frågor.... ;)

  SvaraRadera
 2. Hur är det förresten med ryggen? Går det framåt, bakåt, eller sidledes?

  SvaraRadera
 3. Och jag ser... en blå tärning??

  Jag får starta upp datorn en sväng i morgon, för jag har inte kunnat se några av filmerna på mobilen. Varken äckliga eller gulliga och nu är jag helt otroligt nyfiken ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag kallar honom Meowphis, han heter Meowth i vetrinärskortet! Taket ska bli en altan någon gång i en avlägsen framtid så ibland släpper jag katterna in och ut den vägen. På sommaren när det blir tokvarmt så sitter vi där ute på taket och flämtar för det är ständig skugga där. Ryggen går framåt igen fast jag åkte bakåt ett par steg men det är bara att bita ihop! Jag tål inte de starka medsen längre så det blir lite jävligt ett tag! Men det SKA gå!!!

  SvaraRadera
 5. ...en så´n bra katt!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Har du lugnat ner dig nu? Du ska inte överanstränga dig, du får inga bonuspoäng för att du får mer ont, utan ta det i lugn takt så kommer du att se att det blir bra men försöker man göra det man inte ska så förvärrar man det. Så upp med benen på ett par mjuka kuddar o luta dig tillbaks med en god bok i handen så kommer du se att du blir nöjdare o kroppen gladare <;D

  Kramis från en som har försökt ALLT!!! men att jäkta läkning går inte då river man upp såret o tänk på att det är under skinnet också (från "Tant dukdig" men jag vill bara väl <3)

  Du kanske vill pröva lyckan med att vinna en Goodiebag med saker ifrån alla möjliga håll så du kan vinna babyblöjor o fluffiga rosa handbojor...kanske i omvändordning?!<;p

  SvaraRadera
 7. På taket när det är för varmt!? Tokfia, kom hit till havet och svalka dig istället :-) Morgonkram

  SvaraRadera
 8. Låter mysigt på taket :)

  SvaraRadera
 9. Så där smidig skulle man allt vara!

  SvaraRadera
 10. Sicken kisse och på taken brukar det ju vara stekhett...
  En kompis till mig är stelopererad för ett antal år sedan..idag tävlar hon hoppning och dressyr på hög nivå igen. Så jag håller tummar för dig.
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 11. Det där klippet ska jag visa Styre, så han får se hur det går till att klättra uppför. Han utövar mjölsäcks-tekniken och blir hängande halvvägs och vrålar frustrerat.. :D

  SvaraRadera