En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 23 mars 2011

Slut i rutan

Somnade till och sov lite över en timma! Jag som aldrig brukar kunna sova dagtid om jag inte är görasjuk somnar nästan varje dag en liten stund. Antar att det är jobbigt att steloperera sig och att pillren söver bra oxå.
Kvällsmaten intogs sittande i köket, räkmacka och öl! Jag satt hela måltiden och det funkade fast det tär på!
Nu ligger jag i daglägret och gäspar och klipper med ögonen. Dagens sista övning är gjord och det gick så bra så en skål belöning har jag förtjänat. Ska bara mumsa färdigt sedan är det natt-natt!

9 kommentarer:

 1. Nu läskas du :) Jag älskar ostbågar..Jag får nog köpa mig en till lördagsgodiset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan ju faktiskt vara så att det har viss betydelse för trötthetens närvaro...;)

  SvaraRadera
 3. Sitt inte för mycket! Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 4. Gott med ostbågar, fast jag smakar ingenting...;)
  Godmorgon!

  SvaraRadera
 5. Mmm... ostbågar. Visst är det konstigt att man sover jämt och ständigt.
  Jag brukar tvinga maken eller Sven(det är makens bror) att bära fram de tunga sakerna åt mig. Som kastruller med vatten, stekpanna och potatis. Sen har jag skaffat en stol som jag kan sitta på om jag vill. Det fungerar över förväntningar med matlagningen.Mig fungerar sittande och liggande framförallt. Stå är döden. Sittande för länge är döden med. Men det går bra någon timme. sen måste jag lägga mig och vila.

  Ska du ut och gå idag med?

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  NU har jag äntligen läst in allt jag missat...men guuuud vilka framsteg och vad duktigt du är, skitduktig!!! Trots alla smärtor och allt annat som ibland går emot så har det ju härt jättemycket! Såg du när jag vinkade till dig...där du står vid huset??? ;-D ;-D det gjorde jag...jättestort!!

  Jag hoppas att du haft en natt med god sömn, att dagen blir megabra. Rastlösheten får du bota med ännu mer kattbus.....hav förtröstan, snart kommer värmen och då kan du sitta ute på farstun och njuuuuta!

  En rullebör med kramar kommer till dig härifrån idag <3/caja

  SvaraRadera
 7. DJÄKLAR OCKSÅ! Jag gjorde just det gulligaste och den mest omsorgsmässiga kommentar som jag gjort på länge till dig! Så helt plötsligt skriver blogger att de inte kan fullfölja min begäran när jag skickar den till dig!
  Hmm.....vad skrev jag för klok rätt ifrån hjärtat då?
  Jo, jag önskade dig godmorgon och att inte molsmärtan hållit dig vaken, att jag även hoppades att du inte blev "väckt av magen"! Osv, jag frågade också om du säger ostkrok eller ostbåge!
  Jag berättade till min glädje att jag ser att du är pågång att tillfriskan och det beror på att jag är hobbybeteéndevetare! Efter några års bloggande i smärtbranchen så vet jag att när det är riktigt "illa" så visar man mer av kroppen när man inte tillfrisknar, tillslut så brukar smärtbloggaren stå helt naken iklädd endast sina kryckor!
  Jag skojar inte nu....bilderna bara "skiker"...."jag mår inte bra" se så sne och ont jag har, sorgligt, den gruppen slutar också att blogga efter några veckor! Som sagt sorgligt!
  Fast lite mer av rumpan får man visa, helt djävla medicinkt/kliniskt tråkig får man inte var! (ler) Showen måste gå vidare!
  Jag skrev mer klokt också i min kommentar som försvann......jag konstaterade också att du haft en högerhänt kirurg! Syns på ärret, vilken sida om ryggraden han/hon valt för att kunna jobba med operationshakarhakar som håller undan huden!
  Sedan avslutade jag den förlorade kommentaren med en stor energikram och en önskan om snabbt tillfrisknande!
  Hälsade ifrån Oumberlige Peter eller om det var ifrån Doktor/Hjärnskrynklare Olofsson?
  Nej, jag avslutade inlägget med en hälsning ifrån din trevligaste och goaste cyberpolare (en av dem) Peter!
  Undrar om jag fått med allt jag skrev....?

  SvaraRadera
 8. Hmm.........ser att jag missat att memorera en del vad jag skrev...bla att jag ska bli en bättre människa och mycket mer duktig på att kommentera, långt, mycket och innerligt!
  Fast nu hinner jag inte skriva mer "en man måste göra vad en man måste göra".....idag enligt Lilla Frun är det att putsa fönster!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera