En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 16 februari 2011

Möte

Ska in på möte med pappas läkare och sambo. Inte så roligt, svårt att veta hur man ska agera. Han kan vara i stort sett klar ibland till att bli helförvirrad i nästa sekund.
Han vet inte var han är och inte varför. Han börjar bli väldigt irriterad och missnöjd.
Det är nu en månad sedan hjärnblödningen och jag hoppas att det fortfarande kan bli bättre.
Stackars pappa!!!

8 kommentarer:

 1. Håller tummarna och sänder energikramar i massor!

  SvaraRadera
 2. Så länge din inte är omyndigförklarad så är det ju hans vilja som gäller. Vill inte hans sambo ha hem honom eller? I vilket fall så är det ett klassiskt nytt dilemmma som vi inom vården ställs inför. Vad den nya vill och vad barnen vill kontra den drabbade personen... Hoppas mötet går bättre än vad du tror och att din pappa mår bättre! du fixar detta!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken jobbig sits, innan ni alla landar i det nya. Farfar fick stroke för 4 år sedan, vet precis hur det är.
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jobbigt med efterföjderna av en hjärnblödning. Hoppas det kan gå åt rätt håll så småningom.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Med tanke på din kommentar i min blogg Lippe så vill jag gärna förtydliga, "dra på han en smäll" är ren och skär norrländska. Så här pratar vi bonnlurkar från norr om Skuleskogen!!!!

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas det går bra.

  En släkting till min man hade för 3 år sen hjärtinfarkt. Efter det blev hon bitter och irriterad ofta.

  Stor kram på dig!!!♥
  Elle

  SvaraRadera
 7. Usch, det är inte lätt att bli förälder till sin far. De behöver ge honom lugn och ro samt "klubba ner honom" med en rätt medicin så han får sova ut och hans skadade hjärna får vila lite. Inte konstigt att han inte mår bra och är vilsen om han inte får sova. Av någon anledning är personal på sjukhus mycket dåliga på att ge pat en god natts sömn som är mycket viktig för all läkning. Jag gjorde i början av 2000:talet ett arbete om att sova gott på sjukhus. Blev publicerad och du kan läsa på denna länken om du har lust: https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/tidningen/2001/Nr-3-2001-3/Sa-kan-patienterna-sova-gott-pa-sjukhus/ Glöm inte att det är din fars behov som ska styra inte hans sambo - henne ska du inte ta ansvar för oxå. Du har tillräckligt runt om dig och var rädd om dig!!!

  SvaraRadera
 8. hoppas mötet gick bra och att det blir rätt för din pappa!

  SvaraRadera