En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 9 januari 2011

Ryssen kommer!!!

Silver-syster har skaffat sig en ryss, hon har letat länge och äntligen hittat vad hon vill ha. Hon var och träffade den och provred för en vecka sedan och i dag ska ryssen tas hem. Skulle egentligen gjort det igår men då var vägläget omöjligt så det fick lov att skjutats upp till idag.


En häst av rasen Basjkir som härstammar från Ryssland och är ungefär som en islandshäst med gångarter och ska dessutom vara allergivänlig. Hoppas att de drar i skruvarna så ordentligt när de opererar mej så att jag kan dra ett par svängar på den senare i sommar!

5 kommentarer:

 1. Я надеюсь, что вы сможете ездить этом чудесном животном, скоро, скоро. Вы можете даже научиться говорить на русском с ним, чтобы понять, что вы имеете в виду, когда вы говорите с ней. Я желаю вам Липпе действительно хороший день. Надеюсь, что вы можете читать мой русский!

  Kram/caja

  ...ja det är väl lika bra ni börjar öva på ryska nu då.... ;-D

  SvaraRadera
 2. Caja: naturligtvis kan jag ryska, kan inte alla det ;) Men jag hoppas att hästskrället kan lite svenska oxå och tack för att du önskar att jag kommer att kunna rida henne!
  (google är inte dumt!)

  SvaraRadera
 3. Kul att du kom!
  Men snälla, nästa gång tycker jag att du ska hänga en serviett under hakan innan du dregglar i dig tårtorna. Inte för att det störde mig (jag har ju fyra barn...) men de andra kollade lite konstigt. *blink*
  Visste inte att du var en lika bra tårtäterska som Caja! *ler*

  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Nu sjunger vi.....ditt rysktalande tårtmonster ,-)

  Kraaam/c

  SvaraRadera
 5. Заведите вот таких

  http://www.youtube.com/watch?v=3XktoDYZhso

  SvaraRadera