En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

lördag 8 januari 2011

När skrattet fastnade i halsenAwwww, så sööt, tyckte jag. Så fränt med en liten mus med "paddelfötter" de är ju rätt så bra simmare i original så den där måste ju vara skicklig som bara den i vattnet!

Tänk vad folk sitter och photo-shopar ute i stugorna!

ICKE!!!

Det är en konservator som lekt och hela processen finns filmad!!! Om du har någon som helst självbevarelsedrift så klickar du inte på länken!!!

http://humanfetal.blogspot.com/2008/04/duck-mouse.html


Varför hittade jag den där då?? Joo, därför att jag letade efter den här:Och varför letade jag efter den?? Jo därför att jag av en person under flera år varje jul fått en handfull söta råttor i julklapp och nu har en låda full i förrådet och ville ge honom en sådan här i födelsedagspresent! Jag såg bilden på http://annnne.blogg.se/ och försöker nu få tag på råttskrället!!


4 kommentarer:

 1. Vill inte pga sorgen gå in på hemsidan men bilderna är häftiga som du visar. Sömnlösheten är det negativa som kommer när man som jag slutar att följa doktorns råd. Just nu känns det som jag kan hantera smärtorna . Ingen vet något om framtiden, allra minst jag själv... Sen har jag ömtålig sömn som reslutat av många års nattarbete på 70-, 80- 90 och 00 -tal så vad som är vad, vet jag inte - men "Sånt är livet" som Anita sjöng. Kanske nästa dags körsång? Kram

  SvaraRadera
 2. Åh fy faan vilken äcklig typ de var på länken!!!

  SvaraRadera
 3. Klickar ICKE på den länken....

  Ska ta en funderare...tackar för tipset här ovanför. Himla kul att körsången går hem i stugorna runt om i blogglandia. Idag är det körfritt men icke för den skull låtfritt.

  ha en go kväll sköna Lippe, kraaam/caja

  SvaraRadera