En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 16 december 2010

Slappnar av i högsommarvärme

Stormen har lagt sej och det kom inte så mycket snö. Det blev inget strömavbrott men vi förberedde oss genom att elda i förebyggande, så nu har jag högsommarvärme i stugan och ligger avslappnad och nöjd i soffan.
Magen är full med mat och kaffekoppen laddad.
Funderar på om jag ska ta på mig bikinin? Men måste jag inte fixa bikinilinjen då??
Tänker på sommaren när jag är nyrenoverad, smal, lycklig och på gång. När jag jobbar i veckorna så att lediga dagar får ett värde igen. Mmmmm.....

Dekadent i solen med öl och cigg!! Ska göras om, utan ciggen då!! Kanske....

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Jag hoppas komma i bättre form till sommaren igen, det kommer nog. Och en öl är aldrig fel. Ciggen hoppas jag kunna hålla mig undan. ;)
    Sv: Tack för bilden! Kul!

    SvaraRadera
  2. Härlig somrig bild!! (dricker varken öl eller röker men bilden var värmande mitt i vintern). Jupp i sommar kommer du studsa omkring på ängen minsann o göra bomben i poolen ;)

    SvaraRadera
  3. Ville nästan blunda....shit vad långt det är till sommaren tänker jag då när jag ser...därför vill jag blunda!! Fin bild!!!

    Ta du på dig bikinin och nostalgiflippra lite...om du släcker lamporna så är det inte en endaste själ som ser att du inte vaxat bikinilinjen....

    Ps. hur går det med rökningen....har ju inte läst nåt om det på jättelänge?!

    Kramelikramen/caja

    SvaraRadera
  4. S: i sommar kommer vi att vara som jakthundar!! Bara muskler och skinn (fast utan päls då)

    H: visst ska jag springa på ängarna...

    C: har ju tydligen en karaktär som en fiskmås och ett drag av självplågare. Kan vara utan i veckor och sedan får jag en dipp och tar ett par stycken på ett par dagar och sedan är jag utan igen. *suck*

    SvaraRadera
  5. Det ser helt underbart ut! Utom ciggen då förstås.

    SvaraRadera