En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 28 december 2010

En dag innehållande det vanliga, eller?

Imorse vaknade jag av att sängen vibrerade (inte på ett behagligt vis) det dundrade och fräste och sovrummet var fullt av orange blinkande ljus. Jag drog täcket över huvudet och tänkte: försvinn!!

Det funkade!!

Men när det ljusnat och jag satt på sängkanten och klippte med ögonen hördes en stor lastbil utanför och efter en stund en duns som nästan fick mej att glida ur sängen.
Nu var jag ju tvungen att kolla vad som var på gång.


Fräser, brummar och blinkar!En kontainer som jag tror de släppte från en helikopter på 10 meters höjd, vilken smäll det blev!!

När de har tagit bort hela rishögen ska grabbarna gå ut och kolla efter igelkottar som vi kanske kan rädda genom att bädda om åt dem.

Vad har mer hänt idag? Jo, katten har fått gör a rätt för sig för en gångs skull!


Katt till ingen nytta:

  Katt till nytta:
Idag har jag förundrats över att tulpanerna jag fick på julafton inte dött

Svarte katts kommentar om det hela?


HE JUST DON´T CARE!!!!!


8 kommentarer:

 1. Hahahaha! Ligger din katt så där still medan du lägger på bok och det hela, eller har du trixat med bilderna? Kul!

  SvaraRadera
 2. Mohahahaha han ser ut att behöva handvändas den svarte katten.....kanske dags att prova! Vilken fin bok/flaskhållare du har ;-) i äkta päls dessutom woowww...undrar vilken färg mina böcker klär bäst i??? Grått eller rött....det får nog bli rött, det bokstödet är stadigast (läs tyngst)!

  När jag började läsa här inne hos dig idag så trodde jag att det var en dröm full med UFO'n som du skrev om men så var det ju inte...hoppas det inte fanns några stackars kottar under dessa...annars blir det till att leka djurräddare för grabbarna!

  Ha en fin kväll i stugan, kram/caja

  SvaraRadera
 3. Hoppas nästa morgonstund blir lugnare. Gillar din väluppfostrade lilla svarting! Härligt att se att du har skogen precis runt om knuten!

  SvaraRadera
 4. Visade nyss maken bilderna på svarte katt.....han flinar lite lätt och undrar om de kanske är släkt med varandra våra små liv ;-D

  Ps. har hittat en ny supeskön blogg....läs om den inne hos mig.

  Kraumen fraun Skaune/caja

  SvaraRadera
 5. Men!!!

  Menar du att han finner sig i att fungera som bok- och flaskstöd!?!?!

  Sicken en! :)

  SvaraRadera
 6. HAHAHAHAHA, vilken skön katt!
  Underbart söt!

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastisk idé du kläckte av dig inne hos mig idag....DET blir vi!!! Så kan vi sitta där med en iskall drink med eller utan alkohol och prata oväsentligheter ;-D

  Kraaaam/caja

  SvaraRadera