En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 15 november 2010

Lite bättre!!!

Nu börjar det gå åt rätt håll! Jag kan hitta lägen där jag kan bli nästan smärtfri korta stunder och sedan när det börjar värka kan jag skifta ställning och hitta ett "bra läge" igen. Det betyder att jag kan få vila och att jag inte känner mej så stressad (hur man nu kan känna stress när man bara ligger)
Nu närmar det sig operation och den här gången ska inget få hindra mej - den ska genomföras!
Resan upp kommer antagligen att göras i en bårtaxi eftersom jag inte kan sitta och det går inte att få till sätet på vettigt sätt i min bil.
Dessutom känns det tryggt för mina anhöriga och ingen av dom behöver ta ansvaret för "transporten".
Kostnaden för den resan hamnar på ca 5.500 :-, kunde fått en resa till solen för det!! Sedan ska jag ju hem oxå - kunde alltså tagit med mig någon på en solresa.
Men den resan jag planerar är ju av ett annat slag :)

Nu har jag min mor här som fixar maten och hjälper mej och tur är det för jag har fortfarande inte tagit mej så långt som till köket, men det kanske ska bli dagens mål?
Att ta sig till köket och tillbaka igen!
Försöker att se framsteg varje dag och i dag var det lite lättare att komma ur sängen, så vem vet vilka stordåd jag kommer att klara i dag!!?
Kanske dra ner lite mer på morfinet?

2 kommentarer:

  1. Sköt att höra att det är en aning bättre med dig! Ibland får man vara glad åt det lilla....
    Kram/caja

    SvaraRadera
  2. Så är det! Glada och tacksamma är vi :)

    SvaraRadera