En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

lördag 20 november 2010

Jay Smith - Like A Prayer Idol 2010



Det blir inte bättre än så här!!!!!

2 kommentarer:

  1. Visst är han bara B.Ä.S.T!!!!!!!
    Stora kramen till dig Lippe, hoppas helgen har varit ok för dig?!

    Här har det varit fullt upp med släktkalas fre, lö sön och kroppen skulle jag vilja ha brevé , får nog vila den i dagarna tre ;-D

    Men vad som skönt är att nu är det "färdigsläktat" på ett bra tag....trots att det är mysigt så är det så energikrävande och smärtöppnande så det knappt är värt det, ja du vet ju känslan.....

    Börjar du bli nervig förresten? Ska tänka på dig, det lovar jag..och hålla tummarna!

    Ciao/c

    SvaraRadera
  2. Haha, ha kroppen breve´! Jag brukar säga att jag vill lämna den och bara gå ifrån den! Men det går ju tyvärr inte så det är väl bara att ta ett stadigt tag i nacken och fortsätta släpa runt på den :)

    Härligt att ha orkat med att fira i tre dagar och förstår om du nu får betala för det. Brukar fundera på om man ibland gör saker som inte är värda smärtan som blir resultatet, och kommer fram till att ofta är de inte det för mej personligen men för dem jag gör det. Oftast är det för barnen man tycker det är värt för, eller hur?

    Jag brukar tänka att jag gett dem minnen som innehåller en mor som inte bara har ont utan att de kan få en glimt av den forna modern så KAN det vara värt det!
    Man bör lära sej att säga ifrån men det lär man sej ofta väldigt, väldigt sent i livet.

    Har nu nästan ständigt tunnelseende fram till torsdag! Pendlar mellan framtidstro och fullständigt förlamande skräck samtidigt som det känns som om det värsta som kunde hända vore att det blev nitlott!!!

    Tack Caja för att du tänker på mej :) ska tänka på att du gör det!
    Kramar Lippe

    SvaraRadera