En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

fredag 22 maj 2015

Bråttom, bråttom!

Jag har alltid gillat att vara snabb i beslut. Ältande och eftertanke har jag aldrig haft ork med.
Är så fortfarande men nu för tiden så kan jag inte bara riva tag i saker och få dem gjorda utan nu måste det planeras och tänkas en massa för att det ska funka med när andra har tid, lust och möjlighet att hjälpa mig.

Jag har ju bytt bil. Den nya bilen köpte jag osedd över telefonen och fick den levererad hem på under en timme. Gamla bilen är nu såld och betalning och avhämtning sker imorgon klockan tolv, också det  med bilen osedd.

Men, och här kommer det, bilen måste plockas ur, städas och tvättas av. Det fixar jag inte själv. Tänkte att det får räcka med att sonen bara plockar ur det jag vill ha kvar och så skickar vi med resten. Nu löste det sig iaf för son och hans fader är iväg och städar och tvättar bilen åt mig.

Jäklar vad bråttom det blev!
För dom alltså.
Jag ligger ju här och bara bloggar och äter praliner.

Hej då min blå Peugeot!

Hej min blå Peugeot!

Naturligtvis köpte jag en likadan fast lite nyare och längre modell.

4 kommentarer:

 1. Översta bilden ser ut som en reklamdito. Färgtonade och fina du och bilen!
  Stort lycka till med den nya - man är alltid så stolt när man bytt bil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vet du att byta bil var precis vad jag behövde! Kan ju bli lite svårt med motivationen till träning när man bara väntar på att få hjälp från sjukvården för att komma vidare. Jag tränar ju för att komma i så bra skick som möjligt innan eventuell operation och nu har jag gett mig den på att jag ska köra nya bilen! Längtar efter att får prova den nya och starkare moroen. V6:a i den här vagnen :)

   Radera
 2. Hur vågar du köpa en bil osedd? Måste man inte gå runt den och sparka på däcken och sånt?!? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade aldrig gjort så förr utan hade då både provkört och sparkat. Men nu är smidigt mitt ledord! Fick den till bra pris så jag slog till snabbt innan någon hann ångra sig. Tycker att det är mycket nervösare att sälja en bil osedd! Men jag tror att den kommer att hamna i Afrika eller något :)

   Radera