En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 24 juni 2013

Nos mot nos

Svarte Katt hatar hundar, har alltid gjort, kommer alltid att göra. 
Han är en gammal man och slipper att tränas till att stå ut med dylika djur. Men Jycken tränar vi. Katten Jycken alltså.
Syrans hund lever ihop med fyra katter och tycker att de är ok, bara det inte kommer främmande katter till hans trädgård för då blir han tokarg. Och främmande katter som han träffar utanför sin egen trädgård är också ok.

Idag när syrran och hennes hund var här kom Jycken ut i trädgården och för första gången hälsade de på varandra. Innan har de bara tittat på varandra och legat en bit ifrån varandra. Men i dag var alltså dags för första nos mot nos.
Syrrans hund var jätteduktig och lät Jycken bestämma. Sakta, sakta gick katten fram mot hunden. Till sist var de nos mot nos...
Jycken vädrade, ögonen blev större och större, han blev alldeles stel och bara nosen rörde sig fram och tillbaka.
Sedan flemade han?!
Vände om och tog ett par steg bort från hunden, vände sig om, blängde och såg ut som om han tänkte: - Fy för fan!!Kan det ha något med att göra att hunden minuten innan grundligt tuggat på en Fishermen Friends med körsbärssmak som han fått av mig?

4 kommentarer:

 1. Kanske kan vara en bidragande orsak...

  SvaraRadera
 2. Kanske? Jag väntar på ditt likadana inlägg!

  SvaraRadera
 3. Låter som det skulle lukta gott om hunden.

  SvaraRadera
 4. Haha - katten visste ju inte vad han skulle tro :)

  SvaraRadera