En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 11 oktober 2012

Så gick det för Bengt i Teliatävlingen

Han fick ju mest röster, han Bengt, som är i FAS3 och var med i en tävling om månadens medarbetare som utlysts av Telia. 
Men...nu fick Telia huvudbry, han är ju inte anställd, har inget riktigt jobb, med lön, rättigheter och sådant.
Kan tänka mig att det blev lite obekvämt för Telias jurygrupp. 
Men någonstans i diskussionen så kom de på att det är synd om Bengt. Därför fick han ett tröstpris. 

Jag tänker som Pentti, läs gärna hans inlägg, att det iaf blev diskuterat i juryn om hur hopplöst det måste vara att arbeta i FAS3 och det finns ett värde i det, varje gång det diskuteras och speciellt när det diskuteras i sådan grupper där man annars inte skulle gjort det. Det pågår också en diskussion på Telias FB-sida, en diskussion med många kommentarer och ett ämne som man känner när man läser Telias svar på alla kommentarer att de helst varit utan - precis som vi helst varit utan FAS3. 

Så vad fick Bengt då? En iPad.
Men jag tycker att det har kommit en hel del bra ur det här så "Heja Bengt!". Det uppmärksammas och det är mycket värt, även om jag hellre sett att vi fått både uppmärksamheten och att Bengt fått tiotusen extra i månaden!
Dagens Arena har också uppmärksammat det hela och där finns en intervju med Bengt.
Kampen går vidare...

6 kommentarer:

 1. Han skulle haft de där 120.000:- istället!!!

  SvaraRadera
 2. Bengt borde ha fått pengar! Förhoppningsvis får han ett fast jobb någonstans efter det här. Sen tror jag det är bra att det uppmärksammas hur situationen ser ut för FAS3-arbetare.

  SvaraRadera
 3. Han borde fått pengarna!

  SvaraRadera
 4. Visst borde han fått pengarna.

  SvaraRadera
 5. En vän på facebook visade på något som jag inte tänkt på tidigare angående Telias omröstning om månadens medarbetare. Nämligen, varför hade man möjlighet att rösta hela perioden på bidrag som ändå inte hade en chans på grund av kriterierna, detta borde man väl ändå ha varit medveten om från början? Det hade ju varit mer rätt att gallras ut innan... väldigt konstigt egentligen. Och om de såg från början att man hade ofullständiga upplysningar men ändå deltog..varför fick man då ingen chans att komplettera?
  Tänk om det skulle gått till så på melodifestivalen.. att man kunde rösta på olika bidrag samtidigt som Christer Björkman med flera satt där och visste att bidrag nr 2 som fått flest röster ändå skulle diskas av någon anledning, vilken tittarstorm skulle inte det bli? Man får onekligen vissa vibbar av presidentval i en bananrepublik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Narurligtvis!!! Det hade inte jag heller tänkt på....

   Radera