En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

fredag 24 augusti 2012

Utvecklingsantällning inom Samhall

Jag har varit på informationsmöte om att få en anställning inom Samhall, en åtgärd riktad mot, eller säger man för, oss utförsäkrade med SGI 0:-.
Det låter bra, man får lön, riktig lön, man får betalt för heltid även om man bara klarar deltid. Det är SGI-grundande, pensionsgrundande och ger a-kassedagar.
Jag var på, så jäkla på och kände att nu kan saker och ting lösa sig för mig.
Idag fick jag veta att jag måste klara minst halvtid och åka till Linköping varje dag. Alltså mer än dubbelt mot min förra arbetsträning.
Vad gör jag nu då?
Jag stämmer träff med ansvarig på Samhall och min arbetsförmedlare och så tar jag det därifrån, jag måste ju prova.
Det kan gå!

7 kommentarer:

 1. Jag ska hålla tumamrna över att det fungerar för dig. sedan kan väll du hålla tummarna över att jag också får ett jobb=)

  SvaraRadera
 2. Ja det är klart att du måste prova!

  SvaraRadera
 3. Med ditt jävlar anamma kommer du se till att det går. Och skulle det inte funka på grund av att kroppen säger ifrån, är du tillräckligt stark för att säga ifrån om det med.
  Lycka till och ha en fin helg först!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går bra för dig! Jag håller också tummarna.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Om du inte provar kommer du alltid att undra!
  Jag skickar lite Hexkrafter ;)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Ja... det KAN faktiskt funka. Inte bara sitta och va förvirrad över deras krav. Ta tag i det. GÖR!!! Det är du så bra på ♥

  SvaraRadera