En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 27 maj 2012

Sonens avslutningsbal15 kommentarer:

 1. Vilket tjusigt par!! Urgulliga ihop ♥

  SvaraRadera
 2. Jättefina !! Förstår att du är en extra stolt mor idag =)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Stiligt värre! Fint med uppklädda ungdomar!

  SvaraRadera
 4. Så fina de är! Jag hoppas de hade en riktigt rolig kväll!

  SvaraRadera
 5. Å vilket par. Han är ju för fin sonen din!!!

  SvaraRadera
 6. Så fina de är. Hoppas att deras dag blev ett roligt minne för livet. Ha det gott, kram Milla.

  SvaraRadera
 7. Visst är de rara de små liven, synd att de ska bli större!
  Jag och Lilla Frun fick faktiskt vara med på en av vår Dotters studentfester, underbara ungdomar "Kryckan" och jag gick sist, men vilka djävla trista föräldrar en del barn har, borde varit förbjudet. Ungdomarna hade hyrt ett jätteställe här i Stockholm och för kvällmingel så hade vi en egen bar....men icke sa Nicke vid elva snåret började vissa föräldrar titta på klockan och prata om morgondagen!
  Kryckan tog två oxinorm en Dry Martini och sedan bar det ut på dansgolvet med gåbordet, funkar bra! Okej, sängläge i en vecka för hennes del, men vår Dotter är stolt och lycklig att Mamma kunde vara med, hon har ju varit "borta" de flesta skolår tidigare!

  Fan Lippe så här kan vi inte ha det längre....vi måste ju blogga med varandra annars blir det bara konstigt när vi dyker upp och ska grilla och dricka Carlsberg ihop!
  Stor Kram ifrån Omberlige Peter!
  PS: Lilla Frun hälsar hon med, fick hjälpa henne på holken nu på morgonen, hon och Dottern envisades med IKEA igår så idag blir det sängläge igen!
  Du skulle se henne på IKEA, med ett leende på läpparna så pngar hon fram mellan möblerna, pustar ut i var tredje soffa, dricker mineralvatten och oxinormar, men hon tar sig igenom alla gångarna, sedan sonar hon leende i bilen!
  Hon är lite tokig hon! (ler)

  SvaraRadera
 8. SÅÅÅ fina bilder..jag gillar din blogg:) har du twitter eller fb att följa dig med ????

  Vill du ha inrednings inspiration..kolla in min blogg:)
  ha en kanovecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se

  SvaraRadera