En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

fredag 20 april 2012

Livsviktigt och så himla enkelt!
Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att det finns sådan som du som påminner oss vanliga att vi måste göra något för att kunna förändra världen till det bättre! Jag hade gärna åkt ner o hjälpt till men tyvärr är jag så spruträdd att jag inte skulle vara till någon nytta. <;-p
    ...men jag ska helt klart länka hos mig!!!

    Kramis ifrån hon som hoppas att hon e på banan igen efter ett återfall på mitt smärtskov o nu återhämtar jag mig ifrån dotterns studentmiddag med föräldrar som jag lyckades vara med på! (bilder finns hos maken o vi är stolta föräldra till den ena Avataren!)

    SvaraRadera