En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 22 april 2012

Kommentarer på det?10 kommentarer:

 1. Att de har mage de jävla moderaterna!!!
  Alltså, jag får hjärnblödning. Vad är det för fel på dem??? Försöker de lura i folk att det inte är de som har ansvar för den situation vi har idag, eller fattar de inte det själva? Antingen är de helt blåsta själva eller så tror de att svenska folket är det. Gaaaaaaaaaaah!

  SvaraRadera
 2. Känns rätt självklart att när föräldrarna får mindre pengar, så får ungarna också mindre?! Hur kan man inte koppla ihop det?

  SvaraRadera
 3. Ibland är jag nöjd med vår lilla ö politik.... Nattikram

  SvaraRadera
 4. Grrrrrrrrrrrr!!!
  och själva tuppen i högsta hönsa: Först sänker han krogskatten sen skiljer han sig! smart, va??

  SvaraRadera
 5. Att det skall vara så svårt att inse självklara saker. Det handlar om folkvett!

  SvaraRadera
 6. Självklart samband om du frågar mig...

  SvaraRadera
 7. Svårare än så är det inte, nej. Blir så arg av den där bilden.. jag fattar inte hur de inte kan fatta..

  SvaraRadera
 8. Jagkräks lite i munnen när jag tanker på det. Hur mår du? Stora kramen!! ♥

  SvaraRadera
 9. Hej Lippe har nu läst alla dina inlägg.....skriver bara KRAM! Skulle velat kommenterat vart och ett, långt, riktigt långt, tror du vet att du skulle fått medhåll eller medkänsla i varje.
  Vill bara säga att du verkligen inte varit "bortglömd" på något sett, vi har bara haft det urdjävligt i några månader nu..men nu börjar det lätta, Lilla Frun orkade t om att vara på Dotterns studentfest...hm..orka och orka, priset betalas fortfarande iform av höjda metadontdoser!
  Barnfattigdom....något mina barn inte drabbats av, har lånat pengar under hela deras uppväxt, så de fått växa upp "skadefritt"...nu ska skulden betalas, sitter just nu och skriver till dig med svetten rinnandes på ryggen, säger bara "Hej ångestpåslag!"

  Det här blir ingen bra kommenetar och ibland så undrar jag om jag t om blivit lite "bloggutbränd", inget jag vill, men som sagt verkligheten gör sig ibland påmind!

  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera