En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 4 mars 2012

Bästa bantningstipset!

Jag har plockat ur alla kläder jag inte kommer i.
Alla de där kläderna man tror kommer att sitta perfekt bara man går ner några kilo till.
Mycket av det var oanvänt eller obetydligt använt och nu har jag skänkt bort det, alltihop!
Så nu, med tanke på hur saker brukar jäklas så förväntar jag mig en stor viktförlust och jag får fortsätta att gå i storkläderna eftersom jag gav bort de andra!!
Och Gina, välkommen hit :) jag försöker se om du har någon blogg men hittar inte, i vilket fall som helst så är du välkommen! 
Och tack!

22 kommentarer:

 1. Jaha. Jag gör precis tvärt om. När de stora/kommer i kläderna är utnötta MÅSTE jag ju gå ner i vikt för att komma i allt det jag har som är för smått, för jag sätter INTE pengar på nya storkläder!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har försökt så länge med den metoden men mina skruvar godtar inget som sitter åt så jag har inget att välja på....

   Radera
 2. Hahaha!
  Klart du klarar det!

  SvaraRadera
 3. Ja, det blir ju spännande att se om det funkar!

  SvaraRadera
 4. Inte kommer det att jäklas för dig! Kläder som sitter ledigt och löst är ju sååå himla skönt ;)

  SvaraRadera
 5. Jag kommer faktiskt i byxor som har legat i garderoben i flera år. Men om jag hade rensat ut dem hade jag haft en grund mer att köpa nya och moderna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk hur det blir nu då?! Om jag går ner i vikt måste jag köpa moderna kläder!!

   Radera
 6. Vilken passande bild! Man kan också ta de där kläderna som mist sin "spänst" och sitter fel/stort överallt. Då lurar man åtminstone omgivningen :) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag tänker efter så är det just de där urtvättade utan passform jag har kvar nu....

   Radera
 7. Fruktansvärt med branden...Hade jag bott närmare hade jag kommit med ett lass. Kläder men inte kommer i nu lär man aldrig komma i...iaf jag!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att du gjort det om du kunnat! Och antagligen så blir inte de här kläderna jag har kvar så stora att de ramlar av precis ;)

   Radera
 8. Själv har jag slängt mina stora kläder det ena plagget efter det andra och nu lyckats krypa ner i vikt och kunnat plocka fram mina gamla inte fullt så stora kläder. Nu är det bara att inte gå upp igen - för då får jag köpa nya stora kläder och det har jag ingen lust med

  SvaraRadera
 9. Det hänger mycket i garderoben som man tror att man ska komma i igen. Men tyvärr brukar det inte bli så. Jag är glad om jag står kvar på den vikt jag har, och inte går upp.

  SvaraRadera
 10. och nu såg ja gdet tidigare inlägget och förstod vad klädgivandet egentligen handlade om

  SvaraRadera
 11. Så otroligt bra gjort! :)

  SvaraRadera
 12. Hej Lippe! Tyvärr har jag ingen blogg och jag skrev svar till dig inne på "Jag och de mina". Jag hade helt missat att aktivera mig som följare tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, välkommen som du är :)

   Radera
 13. Vad smart! Jag har också en hel massa smått i garderoben. Kanske dags att rensa ut. Som tur är har jag ingen drabbad i närheten att skänka det til, Mjölby är ju hiskeligt långt bort! ♥

  SvaraRadera
 14. Magsjuka är ett annat tips, jag har nog tappat några kilo denna vecka. Fast det lär jag ju gå upp igen när jag blir bättre. :P

  SvaraRadera