En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 15 januari 2012

Hjälp mig!! Snälla datakunniga...

I flera dagar har jag behållt mitt lugn, nästan iaf.
Jag kan inte gå in på flera av era bloggar och ibland inte ens min egen!
Så här ser det ut:Jag trycker på komp.vyn och jag ser i bästa fall sidan blinka till, jag trycker F5, jag uppdaterar med listen, jag trycker på komp.vyn igen och någon gång ibland fungerar det ända tills jag lämnar en kommentar, då åker jag ut så att det skramlar om det!
Jag har scannat datorn, jag har tagit bort all webbhistrorik, jag har gjort en systemåterställning tio dagar bakåt när det här problemet inte fanns.
Jag har rensat bort all onödig skit jag haft i datorn.
Nu sitter jag här med skruvmejsel, kniv och hammare för det är nästa steg jag kan komma på.
Någon som har en annnan ide?
Känner hur allt lugn runnit ur mig och ersatts av vrede!!

*sitter med kniv och hammare i högsta hugg*

9 kommentarer:

 1. Har du testat i olika webbläsare? Det verkar ju vara din webbläasre som krånglar. Är det bara bloggar som krånglar? Samma bloggverktyg?

  Prova att installera fler webbläsare t ex opera eller firefox och se om problemet finns där också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har just installerat Chrome och provsurfar.

   Radera
 2. Jag har haft exakt samma problem. Jag kunde inte se kommentarerna på min blogg o inte heller kommentera, allt blev vitt, helt vitt. Jag fick tipset att byta webbläsare. Jag hade Internet Explorer och bytte till Google Chrome och nu kan jag i alla fall kommentera på andra bloggar och jag hoppas att andra kan kommentera på min. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din blogg har varit en av de jag inte kunnat besöka men nu ska jag prova, med Chrome ;;)

   Radera
 3. Ja, explorer verkar problemet ligga i, fast Helena hade liknande och har firefox? Verkar som att när blogger gör någon större förändring så får många problem. Konstigt!
  Funkar det med chrome förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge fungerar det! Är jätteglad och surfar runt :)))) Ska prova alla bloggar som strulat. Det enda är att när jag skriver så rödmarkerar den vartannat ord men det kan jag leva med :)
   Glad, glad, glad!!!!!

   Radera
 4. Jag har haft samma problem, men när jag bytte till chrome på fru Gårmans inrådan, så kommer jag in på alla bloggar igen och kan kommentera. :)

  Jag har ett annat problem och det är att vissa av mina favoritbloggar på min blogglista inte blir uppdaterade när de skriver nya inlägg och då missar jag dem. Jätte irriterande! :/

  Va snäll mot datorn, det är inte hos den felet ligger. ;) Hoppas det fixar sig!

  Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag oxå Chrome och det fungerar!!
   Har lagt undan verktygen ;)

   Radera
 5. hoppas du får till det, annars kanske du måste uppdatera din version av internet explorer? (om du inte redan gjort det)
  KRAM

  SvaraRadera