En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 5 oktober 2011

Jag har drömt länge om det här!

Jag har varit i färghandeln idag. Ibland går jag in på tapetavdelningen och bara drömmer och känner. Jag tittar inte på några prislappar utan jag låtsas att vad jag vill kan jag få. Jag vill göra om vardagsrummet och köket och vardagsrummet vet jag precis hur jag vill ha!!
Eller iaf vilken känsla och färger jag vill ha!
Jag vill ha vitt, brunt, gyllene, gult, grönt och kanske lite blått. Det som snurrar i skallen är den här reklamen. Jag vill ha den färgskalan och känslan och så ska det dofta av choklad!!

Helena var det som började skriva om att drömma om inredning och att göra om hemma, vad drömmer du om?

16 kommentarer:

 1. Jag drömmer inte om att "pimpa" lägenheten utan om en ny skön säng och nya v-rumsmöbler. Vilken känsla det skulle va. Men mest drömmer jag om att få en massa ENERGI

  SvaraRadera
 2. Jag drömmer om att vinna en jäkla massa stålar så att jag kan rita, bygga och inreda mitt drömhus!

  SvaraRadera
 3. Mmmm, jag ser det hela framför mig. Varmt och ombonat. Jag menar hemma hos dig...och så då du kommer ut och hälsar välkommen på trappan precis så som hon i reklamen, du vet gökuret, typ. Fast vem den snygge karln är det får du fantisera om själv !.)
  Kram

  PS. Själv drömmer jag om ett mögelfritt badrumsgolv :(( DS.

  SvaraRadera
 4. Vad jag drömmer om är ett nytt badrum. Tillfixad altan, omgjort i hallen uppe och vårt sovrum. Allt går i gul,campagne, beige här hos oss. Utom Yngstas rum som är grått och lila:)

  SvaraRadera
 5. Färgerna passar dig! Miss U too!

  SvaraRadera
 6. Visst kan man drömma. Jag har trott i flera år att jag skulle få inspiration att börja med ett rum och sen fortsätta. Men än har inget hänt.

  SvaraRadera
 7. Chokladdoften borde vara enkel och lätt att få till. Doftljus eller baka kaka varje kväll!! :D

  SvaraRadera
 8. Jag drömmer om GRÖNT haha, nja helt fel är det inte men inte alg grönt. Om jag skulle drömma fullt ut blir det en lagom stort enplans hus vid vatten stor altan öppen planlösning ljust och luftigt högt i tak vedspis/ar och eget sovrum med en dörr att stänga så man kan hoppa över bäddningen iaf en dag och så plats för övernattningsgäster i en gäststuga med kök,toa och dusch, fy sjutton vad fint det skulle bli och vad trevligt vi alla skulle ha............
  Men annars så skulle jag vilja måla fönsterkarmarna vita......
  Kärlek.......Malla

  SvaraRadera
 9. Vilken drömdag vi har haft..och drömmar har man mängder av .. och en vacker dag kanske dom kan förverkligas, så sluta aldrig drömma =)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Om jag hade kosing så skulle jag...
  just nu skulle jag fixat hela hemmet, har massor av inspiration. Skulle bla vilja tapetsera mitt sovrum i olivgröna italienska tapeter. Maken och jag hade dessa i vårt sovrum och de var bara så fina och vilsamma. Jag är alltid som mest kreativ då börsen är tom... Kram

  SvaraRadera
 11. Förresten, jag drömmer om att vinna miljoner och flytta till England. På riktigt.

  SvaraRadera
 12. Man kan drömma om att vinna vantar hos mig i min bloggtävling. =)

  Nu i höstkylan så vill man ju inte ta av vantarna när man är ute och fipplar med telefonen.
  På min blogg kan man vinna fingervantar som funkar på touchscreen. Eller få 30kr rabatt om man vill köpa ett par!
  Kram

  http://www.smalochsnygg.se/2011/09/tavling-vinn-ifingervantar/

  SvaraRadera
 13. Beundrar dig som ändå gått och tittat på färgochtapeter. Själv vill jag fixa massor i mitt hus men det stannar vid att jag tittar på mina väggar, fnyser och tittar bort. Har inte ens hängt upp alla tavlor jag vill ha på väggarna än och då har vi ändå bott här i tre år..

  SvaraRadera
 14. Jag drömmer om att byggmaterial inte var så rackarns dyrt. Och att motvallskroppen orkade snickra mer. Har en helt oinredd övervåning som väntar på pengar och ork. Men en vacker dag, då.. :)

  SvaraRadera
 15. Jag har länge drömt om en matsal och nu får jag en :-)

  SvaraRadera