En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

lördag 10 september 2011

Rör inte!!!

Läser ett inlägg hos Fru Gårman och blir så full i skratt!!

Min far har varit byggare och en av hans stora förtret var när målaren varit på ett bygge och målat och satt upp en skylt "NYMÅLAT" efter utfört arbete.

Nästa dag var det alltid fingeravtryck i målningen efter folk som varit tvungna att kolla om det verkligen var nymålat.
Då började min far med att efter att målaren gjort sitt, stryka färg på en brädlapp och sätta upp den i anslutning till den målade ytan.
På brädlappen skrev han:
- Om du måste, känn HÄR!!!!

15 kommentarer:

 1. Hahaha, underbart! :D Smart farsa du har.

  SvaraRadera
 2. Det var oerhört klokt gjort av din far! Man KAN inte låta bli att känna om det verkligen är nymålat, det går bara inte. Detta med "provlapp" skulle införas som regel!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, den ska jag berätta för min son som är målare
  Sv: Dagen blev kanon +23,9 =)

  SvaraRadera
 4. Det var smart.
  Men inlägget får mig att tänka på när man var barn och det var riktigt kallt ute, det är frost på gatstolpen och man vet att man inte ska sätta dit tungan, men man gör det ändå och sitter fast. Jädrans så ont det gjorde och man förbannade sig själv varför man skulle göra det när man ändå visste att man inte skulle.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, farsgubben din har härlig humor :-))) Klart jag kollar "Blocket" även åt dig ;-) KRAM

  SvaraRadera
 6. Hahahaha! Vilken grymt samrt pappa!!!!

  SvaraRadera
 7. Haha.. Känner igen mig där.. Jag måste också alltid pilla o se om det verkligen är helt nymålat! Så smart drag med extrabrädan! :D

  SvaraRadera