En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 23 augusti 2011

HA!! Jag visste det!!

Strykning är förspilld kvinnokraft!!!
Kolla här!

Jag vet hur man fixar så att jordfelsbrytaren inte slår ut så fort man vrider på stora plattan!

Man tar helt sonika bort vredet!!

13 kommentarer:

  1. En lösning, så god som någon :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha.... Mitt vred till värmen på ugnen har pajat helt. Ringt vaktis. Hoppas han kommer snart... (han e snygg *L*)

    SvaraRadera
  3. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
    När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
    Så besök gärna min blogg:)
    kram

    SvaraRadera
  4. Herregud vad du har varit ute för! (jag har nämligen läst i kapp nu) bistick och ambulanser och fk (de leker hela havet stormar, det ger jag mig på) och AF (sanslöst så mycket hjälp de ger, jag börjar tro att den rätta vägen är som Kerstin sa, när vi träffades att du absolut inte vill göra något) då står de säkerligen utanför dörren med information,arbetsplatser och allt du kan önska dig.
    Strykning har jag ingen erfarenhet av, jag fick ett strykjärn en gång av en välmenande pojkvän i den grå forntiden. Det höll inte länge mellan oss. Man vet ju inte vad som kunde ha kommit härnäst. En dammsugare eller en skurhink.:D

    SvaraRadera
  5. eller så låter man någon annan laga maten ;)

    SvaraRadera
  6. Ännu ett bevis för att en bra kvinna reder sig själv... :)

    SvaraRadera
  7. Finurligt värre. :)
    Men vad du åkt ut för, bistick o ambulanser och jag vet inte allt. Ska du ta det lugnt ett tag nu eller vad ska du hitta på härnäst? :)

    SvaraRadera
  8. Så ska dom tas! Elfelen. Vi hade samma fel i stora plattan. husbandet skruvade upp hela grejen för att kolla om nån sladd lossnat eller nåt. Det hade det inte men efter det var spisen lagad!

    SvaraRadera
  9. Hahahaha, det är rätta takter.:)

    SvaraRadera