En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 19 juni 2011

Paltkoma och hamstring

Så trött och seeeeg,ögonen hänger nere vid knäna, vill inte sova på dagtid så nu måste jag ge mej en örfil och sätta fart!
Har varit på ÖB och hamstrat glödlampor för jag har nästan bara antika lampor och då passar inte energilamporna i några av dem.
Sedan åt vi stekt fläsk och potatismos och jag är så där boaormsmätt, har fått paltkoma!
Det är så gott men man känner sig som ett kassaskåp så rörligt efteråt. Jag har ett nöjessamtal att göra och samtal med den vännen brukar ta tid så jag har lagt moben på laddning och så gör jag nog lite kaffe för att piggna till!
Men hur ska jag hålla mej vaken tills dess!?
Får nog ta och spela lite musik på hög volym och dansa runt lite...


Och jag bara fortsätter och fortsätter och dansar runt!!

5 kommentarer:

  1. Jag vaknade ju kl 6 fast jag har semester och inte alls gick å la mig tidigt igår (Grrrr.....). En örfil hade inte hjälpt här. Var tvungen att slockna på soffan efter maten. Snart e jag nog människa igen efter min turbolånga powernap

    SvaraRadera
  2. Blir så glad att det gått så bra för dig under veckan och att du har sådan glöd. Men du sliter väl inte ut dig nu med alla projekt, drinkar kan du ju köpa färdiga på systemet som är väldigt goda och inte så starka. Nackdelen är att de inte är så billiga och är så goda att man gärna vill ha flera.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Nostalgi på hög nivå... Härligt!

    SvaraRadera
  4. Såå jäkla bra..nu dansar jag med..
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  5. Paltkoma? du skulle komma till piteå och uppleva en riktig paltschvimen ;)

    SvaraRadera