En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

lördag 18 juni 2011

En rädd jävel


Någonstans läste jag att varje kvinna borde leva sitt liv på ett sådant sätt att varenda morgon när hon sätter fötterna i golvet hukar sig Djävulen och utropar:
- Åh, nej!! Skit!! Hon steg upp i dag också!!!


Vi borde alltså vara fulla av kärlek och goda gärningar!?
Jag tycker att det kan gå för alla karlar också ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Lippe! Nu blir det "manligt kontra kvinnligt" misstänker jag, ser redan skillnaden i det i detta inlägg förstår faktiskt inte riktigt hur du menar med dagens inlägg. Visst förstår jag det jag läser (det du skriver), fast visst är det stora generella skillnader hur vi uttrycker oss.
  Jag har ju under åren skrivet hur många inlägg som helst om just manligt/kvinnligt men egentligen inte kommit någonstans då de flesta "allmän bloggare" är just kvinnor! Sorgligt nog så har jag inte mycket övers för mitt eget "kön", ser dagligen problem med det. Framförallt så ser jag hur alla kvinnor "parerar" sina män för att undvika konflikt och få allt att fungera! Jag har ju i huvudsak bara arbetat med kvinnor i hela mitt liv förutom de sista tre åren enbart med män så jag ser vilka skilda värdar vi lever i. Visst finns det undantag, jag t ex, det finns fler, men ska man disskutera något så går det ju inte att disskutera några få undantag, då är ju debatten död med en gång!
  Fast det här ämnet är ju lika omöjligt att disskutera via en kommentar som det är att diskutera om man kan "skjuta sig till fred" (ler).
  Det krävs tid och en massa öl!
  Hm...det här blev ingen vidare kommentar, men du är ju en klok kvinna och känner mig ju lite nu så du vet vad jag menar!
  Tack för alla fina kommentarer under veckan föresten, jag skulle vilja skriva spaltmeter till dig, men måste nu iväg och jobba "helgextra", det är ju inte gratis att vara sjuk i detta land! (ler) Ha det bara Bäst och stor kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Jodå - fulla av kärlek och goda gärningar, samt utrustade med tillräckligt med jävlar anamma så att vi kan skicka iväg den hornklädde om vi behöver!!
  Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 3. Marina har rätt. Jag är mer än gärna en bitch med skinn på näsan när det behövs för ingen ska få trampa på mig "ostraffat". Men levde jag mitt liv utan medmänsklighet och kärlek vore det inte mycket värt

  SvaraRadera