En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 8 maj 2011

Vänta bara tils jag får veta vem det är!!!!


Någon här ute slänger whiskeyflaskor ikring sig och jag blir pissarg!! För det första undrar jag hur man är funtad när man bara öppnar ett bilfönster och slänger skiten rakt ut?! Puckoskalle!
Och om man sitter i bilen och dricker så hoppas jag vid Gud att man inte är den som kör!
Jag går ju längre och längre på mina promenader och jag hittar fler och fler och de är av samma märke, är det någon här ute som fyllekör?
Undrar om det är samma som slänger Falcon ölburkar ikring sig för det ligger det också massor av, eller är det två fylleskallar på vägen här ute?
Fattar ni vad farligt det är? Fatta vad arg jag är!!
Jag ska smyga runt i stugorna och fråga om jag kan få en whiskey, eller kolla deras sopor, eller ta DNA eller... och sedan när jag får tag i den skyldige ska jag knacka honom/henne hårt i skallen med min stav innan jag ringer polisen! Hur kan man vara så urbota dum??!!

9 kommentarer:

 1. Så där var det där vi bodde innan, läskigt för tanken på att det var den som drack som körde. Dumt och onödigt. Brukade ha en kasse med oss när vi gick med hunden...

  SvaraRadera
 2. Dålig stil att inte bjuda, tycker jag.. ;)))
  Nä, allvar. Svineri! Och går flaskorna sen i sönder är det ju bara att be om skärskador både på folk och fä...
  Idioter.
  Men kul att se att du är ute på markerna och promenixar...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vi har fylledrysar på vår väg också, men förhoppningsvis kommer de på cykel. Vi bär kassvis med burkar varje vår. Fattar inte heller varför man ska kasta ut i naturen. När de är fulla går det ju att bära med sig. Borde ju vara lätt att bära de som är urdruckna också, eller hur.
  Men om dina kör bil hoppas jag verkligen du får nys på vem det är och får stopp på fyllekörandet.

  SvaraRadera
 4. Det blir farligt för de syndande när du tar längre och längre rundor, men mycket bra för mänskligheten!
  Det är säkert skitkul att köra bil och dricka samtidigt och slänga ut flaskan, har aldrig provat och tänker inte göra det heller.
  Vidrigt är vad det är och onödigt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Förstår din ilska. Himla otyg det där, både fyllekörning och/eller att kasta burkar och flaskor omkring sig.

  SvaraRadera
 6. Håller med - det är fruktansvärt tråkigt att det ska behöva vara så!! Tänk om alla kunde begripa vikten av att vara rädda om naturen vi har...
  Hoppas du slår hårt om du kommer åt ;)

  SvaraRadera
 7. Ser du också den engelska kriminalserien på söndagar? ;) ;) Nej, skämt åsido så hittar jag så mycket trasiga flaskor, krossat glas m.m så man undrar vem som tycker naturen inte är värd att vårda.

  SvaraRadera
 8. Man blir vansinnig när man ser sånt här!!!

  Skräpa ner i vår vackra natur!!! Och alla djuren som kan göra sig illa på dessa trasiga flaskor!!

  Totta (min hund) skar sig en gång på glas som nån hade krossat mitt på gångstigen, som tur va så gick det bra, han behövde inte sys!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Det är som vi brukar säga här; Den sista idioten är inte född än. Tyvärr.

  För mig är det obegripligt hur folk kan använda vår natur som en sopkorg. Jag har ju "min" skog här utanför och nu när grillsäsongen börjar så lär skogen bli full av skräp igen av folk som tydligen har både dålig syn och dessutom inte har armar heller att plocka upp efter sig med.

  SvaraRadera