En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 1 maj 2011

Jag kan inte men du kanske vet?? Hjälp Karolina!

Karolina som är en annan stelopererad som kämpar för att ta sig upp på banan har ett problem som jag inte kan ett skvatt om! Hon laddar upp bilder från mobilen till Picasa och när hon lägger upp bilderna på bloggen blir de mörka i underkant.
Finns det någon som kan hjälpa henne?


3 kommentarer:

 1. Herregud vad allt ska vara krångligt, hon får helt enkelt göra som jag gör när datorprogrammen krånglar. Vill hon visa något så får hon helt enkelt ta större bilder så det som normalt sett inte kommer med pga av den svarta kanten syns!
  Hur svårt kan det vara egentligen! Typiskt kvinnor allt får man göra själv!
  Sedan kan man se det på ett intergrations sett också! Enligt Islam är endast Gud perfekt, tycker det är en bra tanke nu när det dessutom är Söndag! Låt det "svarta" vara kvar som en påminnelse om att allt inte i livet blir/ är perfekt! Eller säg att det är konsnärligt!
  Skicka över den här Karolina till mig, hon behöver fler Oumberliga livsavgörande tips och ställningstagande!
  Saknar dig Lippe.....inget är som det var förr...och vart har Caja tagit vägen?
  Ha en fin Söndag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Haha, tack Oumberlige Peter : ) Ska genast klicka mig till din blogg så jag får hjälp med livets svåra frågor : )

  SvaraRadera
 3. Just det, hur är det med Caja? Datorer är inte min grej, men din kommentar om alla kramar får mig fortfarande att le :-) KRAM

  SvaraRadera