En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

torsdag 28 april 2011

Award till mej som jag skickar vidare

Den som får utmärkelsen, Njut bara av den eller välj att ge den vidare till mellan 0 - 10 personer. Ingen skall känna sig tvungen! Bilden är till för att kopieras =DJag har fått en award av Motvalls Kärring, tack så mycket! Man ska nu göra det omöjliga att välja ut folk som inspirerar en och ge vidare. Alla mina bloggisar är inspirerande! Men när jag under dagens morgonpromenad funderade kom jag på att jag ska ta de som inspirerar mej med det jag jobbar så hårt med just nu! Att komma på banan igen, att inte ge upp!
Därför ger jag till dessa:

Fru Venus - du inspirerar mej genom att du lockar med hur livet kan vara om man jobbar på och anstränger sig och inte tar alllt så jävla allvarligt! Du är som jag varit och du är som jag vill bli igen!

Pockethexan - för att du är en kämpe som inte låter smärtan och motståndet ta överhanden. För att du minglar ibland det vackra folket med kryckor och baden-baden och visar att: visst fan går det!!

Helenas  livet på landet blogg - för att du är modig, den modigaste jag vet! För att du visar att man kan komma tillbaka, hur många gånger som helst!! För att du låter humorn vara med som redskap även när rädsla och oro är med.

Men som sagt, ni är många som inspirerar på många sätt, en del har lämnat landet och lever i annat land som för mej bara verkar som ett långt äventyr. Andra lyckas med jobb eller familj eller bara att lösa dagens problem. Många är vi som kämpar med våra kroppar och liv, vi delar med oss av ont och gott, tips och råd och jag uppskattar och inspireras av alla! Tack för att ni finns därute, jag vet att ni inte finns för min skull men ibland känns det baske mej så!!

Och du "Helena utan blogg" tänk om du hade haft en blogg, då kanske du kunde ha fått ;) för dina kommentar får mej att asgarva och jag fnissar ofta åt att du lägger dej i allting och ser rakt genom mej!

5 kommentarer:

 1. Gratulerar! Självklart val för du, just DU har inspirerat många med dina insändare bland annat! Njut av den. Varm kram!

  SvaraRadera
 2. Ett stort grattis - du är utan tvekan värd den :)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag antar att jag är "Helena utan blogg" ;) Tack så mycket, you made my day. Precis som du gör varje gång jag ser att du har skrivit nåt nytt här. (Ja, inte fiskinlägget då förstås.)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Tack gulle rara du :-) Du har en otrolig styrka som inspirerar många av oss, tusen kramar!

  SvaraRadera
 5. Fasen...nu skrev du så jag började tåras igen =)
  Kram på dig och Tack!!!

  SvaraRadera