En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 15 februari 2011

Seriöst viktigt!!!!


Fru Gårman har skrivit bra om Påskuppropet. Du vet väl vad det är?? Annars så klickar du HÄR och får veta. Och sedan kan du om du blir berörd prata, länka och skriva för att sprida budskapet vidare.
Det är viktigt!
Seröst alltså!!!!

4 kommentarer:

 1. Vad bra!! Man hoppas ju att alla fattade vad detta har ställ till med, men folk är alldeles för upptagna med sitt för att orka engagera sig det minsta.
  KRAM! ♥

  SvaraRadera
 2. Jag tror att det finns många som kanske tänker till om man inte låter dom vara ifred utan sticker hål i bubblan de lever i. Det som folk inte fattat är att vi som är i den här sitsen i de flesta fall har varit som dom. Vi har varit friska och starka och jobbat och festat och haft ett liv. Vi har varit som dom....och de kan bli som vi!
  Får se om det börjar dyka upp lite länkar på bloggarna i Blogglandia ;)
  KRAM ♥

  SvaraRadera
 3. Åh...ett datum...förstår de mixade känslorna...Jag är glad för din skull, du ska se att det går bra och att du får ett "nytt" bättre liv efter ett tag. Love/c

  SvaraRadera