En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 13 februari 2011


Ont i ryggen i dag?? Jajjemän!!
Känns ok om jag ligger blickstilla i fosterställning och inte tar några djupa andetag. Bara försiktiga lugna rörelser i sängläge.
Men tänk vad det gick bra i går :) Men det var skönt när jag åkte hem för då hade ryggen fått mer än vad den ville. Hoppas bara att det inte blir så långvarigt med försämringen för jag skulle vilja hälsa på pappa snart.
Han är fortfarande förvirrad fast det går framåt, härom dagen sa han att han satt in 1,2 miljoner på mitt konto, så att du har att plocka av, förklarade han :)
Tror ni jag kollade kontot?

6 kommentarer:

 1. Tror att det var det första du gjorde! Var det vinst? ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken shysst farsa! Omtänksamt av honom tycker jag ;)
  Trist med ryggen, men som sagt, du vet ju vad du gjort och ibland kan det vara värt det!

  SvaraRadera
 3. Gjorde du det? Kollade?
  Hoppas du blir kvitt smärtan snart! Kram

  SvaraRadera
 4. Schysst är han farsan och det är ju tanken som räknas!!!
  Ekade tomt och olustigt på kontot!

  SvaraRadera
 5. Gullig pappa! han kan få mitt kontonr. också ifall han får någon till miljon över <;p!

  Tänk vad jag känner igen mig med din rygg <3 jag som inte ens orkat att skriva om mina event jag var på i torsd o fredags.
  Men jag hade inte kunnat varit på dem om jag inte har mina tabl. (metadon o morfin) o min kära solstol som jag har med mig överallt! För då kan jag lägga mig o vila när jag vill under "festandet" den fick tom. följa med in på krogen Cafe Opera efter Panso modevisning där den för övrigt blev väldigt populär bland många andra...
  Kan inte det vara något för dig också att ha med en soltsol typ Badenbaden, den med inbygt fotstöd så att det nästan blir som en säng?
  Man blir utkikad men "so what", men det är ju bara kul med uppmärksamhet för då syns man ju o får många roliga kontakter......eller?!
  Helt klart värt ett försök, jag lovar, för kan man få med sig den upp i Eifeltornet med alla säkerhetsvakter o deras förordningar så är det okej på några partyn här i landet!
  Lycka till!

  Kramis från en medsyster i krymplingarnas värld!
  <;D

  PS;har du gjort din operation el. ska du göra den, från en förvirrad medsyster som skäms för att jag inte har full koll på om jag har frågat det tidigare om du behöver ett ryggläk.tips så kan jag rekom. Spinecenter här i Sthlm. DS

  SvaraRadera
 6. Vilken grej om det vore så! Pengarna kanske inte hunnit in ännu bara? ;)
  Vad roligt att höra att du hade en bra kväll igår! Kram!

  SvaraRadera