En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 9 februari 2011

Jag en vinnare och tack Fru Gårman ♥

Jag som aldrig brukar vinna något har vunnit en tävling hos Fru Gårman. Man skulle lista ut varför hennes man kallas för Husbandet, jag vann!
Vinsten skulle ha med band att göra och här har det gissats ska jag säga.
En egen husband? Ett band som Frun själv sjungit in? Vackert dekorationsband? Limmat band? Bandat lim? Kalvens gamla avlagda halsband? Till sist blev gissningarna lite långsökta..

Men idag kom min vinst! Det jag vann! Ett ursnyggt armband!Älskar färgerna, grönt står i min värld för harmoni :)

Oh my god, it is fabulous!!


Tack snälla Fru Gårman ♥ Det är inte tal om annat än att jag blev jätteglad.
Super-Snälla-Silver-Syster får inte ens prova det! Det är mitt, mittt..

Myyy preciooousssss...

10 kommentarer:

 1. Vad roligt att du tyckte om det! Det är svårt med smycken, det är ju så personligt vad man tycker om. Och någon man aldrig träffat är det ju ännu svårare... KRAM!

  SvaraRadera
 2. Ursnyggt!! Jag har förmånen att ha ett par av dom, så snygga!! Grattis! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag kom på att du kanske vill veta var pärlorna kommer ifrån! De gröna runda och de ovala platta har jag köpt av en sten.. vad heter det? En sån som gör pärlor av stenar.. ja... vad heter det? Struntsamma, han har i alla fall gjort dessa pärlor själv, och sålde dem i en liten butik nere i hamnen i Tallin. Fast egentligen sålde han färdiga smycken men jag fick köpa pärlor istället! :) Hans släkt ägde en massa stengruvor i Ryssland.
  De mindre silvriga har jag köpt i London och den större i Málaga. Det är ett internationellt armband! :)
  Gummibandet har jag köpt i Uppsala. ;)

  SvaraRadera
 4. Grattis, nu är du alltså internationell så det blänker!

  SvaraRadera
 5. Japp!! Nu är det lite bling-bling i tristessen och på lördag ska jag kanske gå på fest och då ska jag ha på mej det!! Första gången jag går på baluns på ett år. Hoppas att det funkar...

  SvaraRadera
 6. Grattis till ditt "internationella" armband!!
  Man kan nästan säga att det finns en liten berättelse i varje pärla...bara att du själv inte riktigt vet vad. Nu kan du sitta och fundera på hur pärlorna har vandrat genom Europa bara för att till slut landa på din arm...*ler*

  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  PS: Jag skulle kunna få legitimation om jag anmäler mig som tysk medborgare. Men att göra det är ännu mer komplicerat än proceduren i morse...

  SvaraRadera
 7. Grattis! Det var supersnyggt! Verkar vara senaste innetrenden med att vinna armband, jag fick ett i lådan idag jag med. :)

  SvaraRadera
 8. Grattis, vad fint! Jag har också vunnit ett armband! :D

  SvaraRadera
 9. Grattis! Det var jättefint :)

  SvaraRadera