En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

tisdag 8 februari 2011

Den första första!! Och två nya!


Det första vårtecknet fångat på bild!! Har en del saker som är så där viktiga för att stämma av när vi går mot ljusare tider.
Typ första flugan, första gången jag upptäcker att det är ljust ute efter klockan sex på kvällen. Första gången det är ljust kvart över sex på morgonen, jag går upp då. Och det stora viktiga första: första humlan!!!!

Och inte nog med det!! Två nya följare oxå! Jag hälsar er välkommna här i vårens första vibrerande solstrålar! Välkommna säger jag till:

Shamrock med bloggen http://happyshamrock.blogspot.com/

och till

Osloskånskan med bloggen http://osloskanskan.blogspot.com/

Hoppas ni ska trivas hos mej nu när vi går mot ljusare tider!

6 kommentarer:

 1. Härligt! Man får va glad när det ljusnar! Här har varit mörkt och blåsigt hela dagen, känns nästan som höst, men det är det ju inte!

  SvaraRadera
 2. Du har fått två riktiga superpinglor till nya följare :-) två av mina favoriter som jag också träffat! Vårtecken....är inte det när man kan börja gå utan strumpor? Typ 15 mars? Kramisen!

  SvaraRadera
 3. Har du klarat dig från det "vita bakslaget"? Har förstått att det helt plötsligt inte är så mycket vår som det var...

  SvaraRadera
 4. Härliga vårtecken. I en trädgård i mitt kvarter har vintegäcken och snödropparna slagit ut. Tyvärr har kameran (tillsammans med mikrovågen)lagt av denna veckan så jag inte kan bjuda på en bild. Tack för dina värmande ord i dag, Stor puss och kram

  SvaraRadera
 5. Vår i luften men de där små surrande irriterande flug j...a har minsann huserat här hela vintern...
  Ljuset däremot är det allra härligaste nu efter vintermörkret...Humlor hoppas jag snart få se..de är närmast utrotningshotade..Inte bra :(
  Föredrar dem framför flugorna..min dubbelmoral skiner igenom, va? =D

  Njut av våren och om du vill ha fler vårtecken så kan jag posta några flugor *ler*
  Kram

  SvaraRadera