En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

måndag 24 januari 2011

Sol, fågelkvitter och en hexa!

Snön smälter så att det ryker!!!

Min himmel är blå,blå, blå...

Dripp, dropp...

Nu börjar den ge sig till känna våren! Eller den kanske inte är här än men man känner att den är på gång. I lördags hörde jag fågelkvitter som inte var en uppmaning om mer frö i fågelbordet utan faktiskt en försiktig början på vårsång.
I dag är det inga tveksamma mesar och sparvar utan nu är det spända bröst och vidöppna näbbar! De är inte så många men om en börjar så kan ju inte en annan låta det vara obesvarat så en hel del kvitter blir det. Har redan suttit två gånger på trappan och solat!!!! Och snart ska jag nog ta en mugg kaffe till och gå ut och lapa i mej lite D-vitamin :)


Jag har fått en ny följare!!

Välkommen Pockethexan!!!


7 kommentarer:

 1. Det är härligt att man blir så mycket gladare bara den där solen visar sig! Jag säger att värme kan jag vara utan, men ljuset... ja jisses vad jag saknat det!

  SvaraRadera
 2. Här är himlen grå, grå, grå...trallalalaaaalllalaa men det gör ingenting, ingenting, ingenting...tralalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...och nej, jag har inte trillat och slagit i skallen....

  Glad bara....förstår varför gör du inne hos mig ;-)


  Kraaam allra fiiinaste Lippe

  SvaraRadera
 3. Härligt med sol och glädjs med dig som suttit i solen - här har det varit regntunga dimmoln.

  SvaraRadera
 4. Tackar, tackar, det var ett välkomnande värdigt en Pockethexa <;p

  Härliga bilder fast här hos oss i norr i huvudstadsområdet råder det fortfarande minusgrader så det är inget takdropp men solen var framme ett tag i helgen.

  Nej jag har aldrig fått en diagnos på under mina 17 år som krympling fast jag har ju kommit med den själv fast en del läkare har sagt att det inte kan vara så, men jag finns ju...
  Jag har nämligen inte blivit stel ännu efter jag fick min dotter för 17 år sen alltså bäckenet som ska bli stelt efter bäckenuppluckringen som man får under graviditeten. Min kära make har ju gjort en blogg för det här de som är som mig, smärthandikappad, men tyvärr är det väldigt tyst på http://www.jernsaxen.blogspot.com/ fast han är inne på 3e året o tyvärr har han börjat tappa orken att driva den när inga skriver där fast det är så viktiga saker som borde tas upp, har du något du vill fråga/berätta så skriv gärna där. Jag är tex jättenyfiken på vilken modell av gåbord du har för jag har fått en ny efter en massa år med min gl. "Karl-Oskar" (det är modellnamnet på den) till en ny som jag nu äntligen kan ta ut stegen på, kan du inte skriva på jernsaxen o berätta om din? Pl. <3!

  Sen måste du helt klart börja Wow-a på realmen Aszune där jag är en Orc (ja, jag vet det är den fulaste av alla men det var min son som valde ut den till mig innan jag visste vad det var, nob!).. för det är grymt kul o man får lära sig så mycket nytt som att man inte får vara en Ninja o din engelska blir bra mycket lättare att skriva med alla bra förkortningar man måste kunna, Lol!

  Annars är det ju mina kära pocketar man kan prat om hos mig så det är bara att skriva en rad om man vill ha något lästips el. kika på alla "hexpocketar" som e me i bokringen.

  Kramis igen o åter igen tack för välkomnandet!/
  Pockethexan själv
  <;D

  SvaraRadera
 5. Våren känns ännu lite avlägsen, men visst är det trevligt när det tinar. Fast det är ju bara januari, än kan det bli väldigt kallt.

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt väder det är hos dig!

  SvaraRadera
 7. tips från coachen....du har mail in din live.se

  SvaraRadera