En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

söndag 6 mars 2011

Varning för Banana Phone
Den här låten kan sönerna och några av deras kompisar utantill och har kunnat i några år.
I dag har den fastnat i skallen på mej och jag går runt och trallar på den. Minnesbilden är när jag har tre ungdomar i bilen en tokvarm sommardag med rutorna nervevade och alla i bilen sjunger den här för fulla lungor medan vi korsar den östgötska slätten.
Spela den om du törs - den kan sätta sig i huvudet!!

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha..kan dom den utantill? Jag har aldrig hört den men känner att det där ring ring riiiing lätt skulle kunna sätta sig ;)
  Ha de!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Nix, den var ny för mig! Känns väl inte som om det är något jag missat direkt...men jag förstår risken med den, kommer säkert att gå runt och tralla på den hela dagen!!

  SvaraRadera
 3. Det får jag göra ikväll :) Tänk om jag sjunger på jobbet, eller ännu värre, hos tandläkaren! Då måste jag säkert betala skadestånd där för allt som spricker av ljudet! lla nog vad det andra kostar! Så ikväll!
  Ha en lugn och fin dag!

  SvaraRadera
 4. Den har jag aldrig hört förr.
  Vi hade också nån sådan låt som vi satt o skrålade på, nån om pizza o öl. Vilken har jag glömt nu, men vi hade också jättekul och det är ju det viktigaste eller hur?

  SvaraRadera
 5. Jag vågade!!! och det skulle jag inte ha gjort!!! Nu låter det Ring ring ring, banana phone i huvudet!!!

  KraM

  SvaraRadera
 6. Hahahahaha vilken kass låt...men visst..den sätter sig direkt!!!

  Kraaam du finaste bloggsyrra!

  SvaraRadera