En blogg om att leva med SRS, Segmentell RörelseSmärta. Om vägen tillbaka till livet efter en steloperation på Ryggkirurgiska Kliniken i Strängnäs den 10 mars 2011.

onsdag 2 mars 2011

Är huvudet dumt får bloggen lida

Om man redan på morgonen upptäcker att man är på kant med tekninken så måste det väl vara ett tecken på att man inte ska hålla på att mixtra med mallar och inställningar!!!

Eller oxå så gör man det! Och då kan man lära sig att en del inställningar går inte att göra i en del mallar, grrrr..
Alltså får jag inte till det som jag vill ha det!! Jag måste fundera ut vad jag tycker är viktigast, hmmpf! Varför kan jag inte få allt??

Bakgrunden är min halltapet och den villl jag ha som bakgrund men då om jag har mallen Vattenstämpel blir bakgrunden till texten transparent och det blir svårläst, men jag kan göra fler inställningar. Jag fortsätter laborera...

Jag ger alltid rådet till andra att göra en testblogg att hålla på att laborera med, gör jag det själv då? Näpp!!
Bli inte förvånad om det är ett svart hål i cyberrymden här rätt som det är!!

9 kommentarer:

 1. Om du har textsnitt och en färg som går lätt att läsa till din fina tapet då???? Har gjort ett antal tabbar själv med min blogg när den var relativt ny och inte fattade ett enda skit...det var jobbigt men nu är man ju lite mer insatt...lite då alltså...jag får i alla fall inte panik när allting ändras längre.

  jag tänkte när jag såg din bakgrund...hhhrrrmmm...undrars tro om den tapeten sitter hemma hos henne!! Kul!

  kramar och kramar igen/caja

  SvaraRadera
 2. Är det okey om jag inte begrep ett jota? Men jag gillar dig ändå ;-) Nattikram

  SvaraRadera
 3. Yes, jag har en testblogg och den heter just testbloggen. Konstigt att just det namnet var ledigt, men där testar jag utan att sabba.

  SvaraRadera
 4. En riktigt vacker tapet har du i hallen!
  Hoppas du får det här som du vill! Jag tycker här känns väldigt hemtrevligt!

  SvaraRadera
 5. Jag är sugen på en ny design med... tyvärr är jag helt tekniskt okunnig. Haha. Jag tycker det ser ut som om du lyckas bra!

  SvaraRadera
 6. hahaha du är väl för rolig du...."P"...jag kan nästan höra dig....

  Jag hade trivts i din skog, det finns ju en mening med allt som hörs och sker i skogen...det får ju vara där...

  Jag tog in på vandrarhem en gång i en vecka...bara jag och en av mina hundar...det är nog så jag skulle behöva ha det igen i några dagar, typ en vecka...inte för att här är stök och högljutt, absolut inte....men ändå..den absoluta okravlösa tillvaron...jo, så är det nog...

  Ps. synd att det är så långt mellan oss annars skulle vi nog behöva träffas, du jag och Moster Malla för att arbeta med bloggar lite....

  Trägen vinner, kram/caja

  SvaraRadera
 7. Mmm, det är spännande...eller inte - jag gör fortfarande massor med misstag, och jag har en bestämd känsla av att det kommer att fortsätta så!!

  SvaraRadera
 8. Det blev väl snyggt så här? Gillar din tapet!

  SvaraRadera
 9. Min blogg heter ju testa-mera skaffade den just för att ha som testblogg, men när testbloggen blev bra, då övergav jag min andra :))

  SvaraRadera